Killers of the Flower Moon: Po boku Leonarda DiCapria si pravděpodobně zahraje i Robert De Niro

Killers of the Flower Moon: Po boku Leonarda DiCapria si pravděpodobně zahraje i Robert De Niro | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Režisér Martin Scorsese se na Instagramu podělil o fotografie z natáčecí lokace v Oklahomě, kde se snímek bude odehrávat. 

Nadcházející snímek legendárního režiséra Martina Scorseseho (Vlk z Wall Street, Prokletý ostrov, Taxikář) The Irishman bude mít světovou premiéru za dvě měsíce. Trailer sice ještě nedorazil, ale režisér už začíná pracovat na svém dalším filmu.

Tím je adaptace románu Killers of the Flower Moon od spisovatele Davida Granna. Děj snímku bude zasazen do Oklahomy ve 20. letech minulého století a bude se točit okolo vražd amerických indiánů. Vraždy upoutají pozornost FBI, která je začne vyšetřovat. Ve filmu si hlavní roli zahraje Leonardo DiCaprio a půjde tak o šestou spolupráci mezi ním a Martinem.

Nově web Tulsa World přišel se zprávou, že si ve filmu pravděpodobně zahraje i Robert De Niro. Šlo by tak po The Irishmanovi o další vzájemnou spolupráci mezi ním a režisérem. Leonardo DiCaprio by si po boku Roberta De Nira zahrál po 23 letech (posledním celovečerním snímek byl Marvinův pokoj). Studio Paramount Pictures, které snímek produkuje, zprávu ještě oficiálně nepotvrdilo. 

Martin Scorsese se navíc vydal do Oklahomy, kde se snímek bude odehrávat i natáčet. Na svém Instagramu se podělil o fotografie. Natáčet se začne na jaře 2020.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@aldenlola

Příspěvek sdílený Martin Scorsese (@martinscorsese_),

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Location scouting

Příspěvek sdílený Martin Scorsese (@martinscorsese_),

Zdroj: Indiewire

Galerie: 4

Killers of the Flower Moon: Po boku Leonarda DiCapria si pravděpodobně zahraje i Robert De Niro | Fandíme filmu Killers of the Flower Moon: Po boku Leonarda DiCapria si pravděpodobně zahraje i Robert De Niro | Fandíme filmu Killers of the Flower Moon: Po boku Leonarda DiCapria si pravděpodobně zahraje i Robert De Niro | Fandíme filmu Killers of the Flower Moon: Po boku Leonarda DiCapria si pravděpodobně zahraje i Robert De Niro | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest