Killers of the Flower Moon: Šestá spolupráce Martina Scorseseho a Leonarda DiCapria má zelenou

Killers of the Flower Moon: Šestá spolupráce Martina Scorseseho a Leonarda DiCapria má zelenou | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
Adaptace známého románu o vraždách amerických indiánů, zasazená do Oklahomy 20. let minulého století, se pomalu hýbe kupředu. 

Legendární režisér Martin Scorsese (Vlk z Wall Street, Prokletý ostrov, Taxikář) ve svých 76 letech v režírování filmů opravdu nepolevuje. Tento podzim nám na Netflixu nadělí svůj dlouho chystaný film – The Irishman. V něm se vrátí ke svým oblíbeným gangsterkám a na plátně se spolu sejdou herecké hvězdy Robert De Niro, Al Pacino a Joe Pesci. Dále již dva týdny můžeme na Netflixu vidět jeho další letošní film, a tím je dokument Rolling Thunder Revue: A Bob Dylan Story by Martin Scorsese přibližující život legendárního hudebníka Boba Dylana.

Aby toho nebylo málo, režisér už chystá svůj další film. Tím je adaptace románu Killers of the Flower Moon od spisovatele Davida Granna. O filmu jsme vás již informovali před dvěma lety, od té doby se o něm nemluvilo. Teď ale šéf studia Paramount Pictures oznámil, že se studio postará o distribuci snímku a přípravy se tak mohou pohnout kupředu. Ve filmu si hlavní roli zahraje Leonardo DiCaprio a půjde tak o šestou spolupráci mezi ním a Martinem.

Děj snímku bude zasazen do Oklahomy ve 20. letech minulého století a bude se točit okolo vražd amerických indiánů. Vraždy upoutají pozornost FBI, která je začne vyšetřovat. Martina kniha velmi zaujala, když ji četl poprvé, okamžitě si začal představovat, jak by ji zfilmoval. Scénář napíše Eric Roth, scenárista Forresta Gumpa. Snímek bude mít klasickou kinodistribuci, takže po dvou netflixovských filmech, se legendární režisér vrátí na plátna. Informace o tom, kdy se začne natáčet a kdy bude mít snímek premiéru, zatím nejsou k dispozici. Hlavní je ovšem to, že si projekt našel distributora. Tipuji, že po premiéře The Irishmana začne Martin na filmu usilovně pracovat.

Na závěr trailer na Rolling Thunder Revue: A Bob Dylan Story By Martin Scorsese :

Oznamovací teaser na The Irishmana:

Zdroj: Indiewire

Galerie: 5

Killers of the Flower Moon: Šestá spolupráce Martina Scorseseho a Leonarda DiCapria má zelenou | Fandíme filmu Killers of the Flower Moon: Šestá spolupráce Martina Scorseseho a Leonarda DiCapria má zelenou | Fandíme filmu Killers of the Flower Moon: Šestá spolupráce Martina Scorseseho a Leonarda DiCapria má zelenou | Fandíme filmu Killers of the Flower Moon: Šestá spolupráce Martina Scorseseho a Leonarda DiCapria má zelenou | Fandíme filmu Killers of the Flower Moon: Šestá spolupráce Martina Scorseseho a Leonarda DiCapria má zelenou | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest