Joker: Velký únik informací odhaluje jeden z nejodlišnějších komiksových filmů posledních let

Joker: Velký únik informací odhaluje jeden z nejodlišnějších komiksových filmů posledních let | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 10 obrázků
Máme pro vás několik zajímavostí o chystaném "krimi thrilleru s Jokerem", ale také těžké spoilery pro odvážné.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Snímek Joker režiséra Todda Phillipse, který bude samostatný a nebude nijak zapadat do provázaného světa DC Films, uvidíme už na podzim. Zatím tu byl jeden trailer, druhý nejspíše uvidíme v létě, a zatím toho o filmu oficiálně zas tak moc nevíme. Má se jednat o netypickou komiksovku, která bude spíše kriminálním a psychologickým thrillerem, a bude se věnovat zrodu nejslavnějšího Batmanova záporáka, v co nejrealističtějším možném podání. Na internet se nyní dostaly podrobnosti o ději pocházející od spolehlivého zdroje, který už přinesl správné informace o jiných filmech. A pokud se trefil i tentokrát, jedná se skutečně o netradiční komiksový film.

Jelikož je popis hodně detailní a prozrazuje skoro všechno, udělali jsme na první stranu výběr několika "nevinných" zajímavostí, nicméně i v nich se samozřejmě menší spoilery a každý by měl zvážit, zda se pustí do čtení, nebo si na odhalení počká až do kina. Na druhé stránce článku čeká na odvážlivce i přesnější popis děje.

Podle zákulisních informací je Joker opravdu tvrdé eRko. Příběh je vyprávěn především z pohledu protagonisty a v některých divácích může vzbuzovat pocit, že je to vlastně hrdina, jenž vede chudé vrstvy jako Princ zločinu proti boháčům Gothamu. Joaquin Phoenix je prý v roli naprosto vynikající, a film by mu měl přinést téměř jistou nominaci na Oscara. Phoenix údajně překonává svůj výkon ve filmu Walk the Line, za který byl na Oscara před lety skutečně nominovaný. Kromě něj by pak po nějaké ceně mohl pošilhávat i Robert De Niro ve vedlejší roli moderátora Murrayho Franklina. Celkově si pak Jokera v kostýmu užijeme ve filmu nějakých 30 minut, do té doby máme sledovat jeho postupný pád (nebo vzestup - podle toho, jak to vezmete).

Další kapitola »

Galerie: 11

Joker: Velký únik informací odhaluje jeden z nejodlišnějších komiksových filmů posledních let | Fandíme filmu Joker: Velký únik informací odhaluje jeden z nejodlišnějších komiksových filmů posledních let | Fandíme filmu Joker: Velký únik informací odhaluje jeden z nejodlišnějších komiksových filmů posledních let | Fandíme filmu Joker: Velký únik informací odhaluje jeden z nejodlišnějších komiksových filmů posledních let | Fandíme filmu Joker: Velký únik informací odhaluje jeden z nejodlišnějších komiksových filmů posledních let | Fandíme filmu Joker: Velký únik informací odhaluje jeden z nejodlišnějších komiksových filmů posledních let | Fandíme filmu Joker: Velký únik informací odhaluje jeden z nejodlišnějších komiksových filmů posledních let | Fandíme filmu Joker: Velký únik informací odhaluje jeden z nejodlišnějších komiksových filmů posledních let | Fandíme filmu Joker: Velký únik informací odhaluje jeden z nejodlišnějších komiksových filmů posledních let | Fandíme filmu Joker: Velký únik informací odhaluje jeden z nejodlišnějších komiksových filmů posledních let | Fandíme filmu Joker: Velký únik informací odhaluje jeden z nejodlišnějších komiksových filmů posledních let | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest