Black Widow vysvětlí, jak dospěla ke svému osudu v Endgame. A ukáže se Hawkeye?

Black Widow vysvětlí, jak dospěla ke svému osudu v Endgame. A ukáže se Hawkeye? | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 14 obrázků
K tomu podrobný rozbor prvního traileru a první pohled na záporáka Taskmastera.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2
  3. Kapitola č.3

Po střihu trailer nabídne obě dvě v baru, kde Natasha Yeleně říká, že ji ráda vidí a podává jí panáka. Ta jí na to odpoví, že svou „sestru“ také ráda vidí a dodá: „Prostě jsi do Budapešti přijet musela, že jo?“ Potom následoval rychlý sestřih akčních scén. Natasha běhá v horách. Jezdí s Yelenou ve dvou na motocyklu, v ukázce je řada přestřelek a automobilových honiček v městských ulicích, jak z posledních dílů Mission: Impossible. Všechna akce se hodně drží při zemi – nic nadpřirozeného. Natasha mluví o svojí účetní knize, o tom, kolik toho světu dluží, popřípadě kolik prolité krve má na svém účtu. Zkrátka dává najevo, že ji její krvavá minulost stále pronásleduje.

Trailer končí noční scénou. V té Natasha jede autem přes most, někdo do ní vrazí. Natasha je zraněná, vylézá z hořícího auta. Směrem k ní kráčí maskovaná figura v kapuci. Natasha po ní vystřelí, postava odrazí střely štítem. Je to maskovaný Taskmaster, tajuplný padouch filmu. Dvojice se pustí do boje a opět to vypadá, že oba soupeři mají podobný bojový styl. Upoutávka končí.

Kdy bychom se jí mohli dočkat i my? Předpokládáme, že na srpnové akci D23 Marvel ukázku promítne znova, tak třeba tentokrát unikne na internet. Kdyby ne, tak Marvel obvykle první trailery na svoje květnové filmy zveřejňuje na podzim. Nejdřív v polovině října, nejpozději začátkem prosince. Zatím se můžete alespoň podívat dolů do galerie, kde na vás čeká první oficiální pohled na Taskmastera a fotky z Comic-Conu.

Tím ale novinky nekončí. Novináři měli po panelu na Comic-Conu možnost tvůrce a herce vyzpovídat, a tak to udělali. Samotná představitelka hlavní role Scarlett Johansson byla po Avengers: Endgame s uzavřením příběhu Black Widow spokojená, ale dostala možnost dál posouvat hranice žánru a využila jí. Jako částečnou inspiraci herečka zmínila filmy Uprchlík, Terminátor 2 a Logan. Ve filmu by mělo být daleko víc praktických akčních scén než v kterékoliv předchozí marvelovce, a také daleko víc dialogů.

I když Johansson tím mohla myslet pouze skutečnost, že tentokrát má oproti týmovkám daleko víc prostoru a tak logicky měla víc dialogů. Herečka byla tu a tam trochu nesvá, že se najednou nemůže opřít o avengerské kolegy a všechno to stojí na ní, zároveň však tu příležitost vítá. Také je přesvědčená, že před deseti lety by snímek a svou roli nezvládla, to že zestárla, nabrala zkušenosti, stala se matkou a přestala se zabývat zbytečnostmi jí určitě hodně pomohlo, dodalo sebevědomí a rozšířilo herecký rejstřík.

Co všechno film odhalí? O Natashe jsme dosud věděli leccos, ale rozhodně ne všechno. Jenom útržky. Nový film zodpoví všechny zbývající otázky: Kdo vlastně Natasha Romanoff je, odkud se vzala a jací vnitřní (nebo i skuteční) démoni ji stále pronásledují. Dozvíme se, z čeho má Natasha strach a film nabídne nepříjemně upřímnou pravdu. Agentka Romanoff se sice neustále tváří vyrovnaně, ale uvnitř jednoznačně bouří emoce. Widow potkáme ve velmi specifické chvíli jejího života. Je sražená na kolena, nemá se na koho obrátit a kam jít. To jí nutí, aby se vypořádala sama se sebou. Všechno se pokazilo, čeká se na to, jak bude situace vypadat, až se rozvířený prach usadí a přesně v tom momentě se Natasha nachází.

« Předchozí kapitola
Další kapitola »

Galerie: 15

Black Widow vysvětlí, jak dospěla ke svému osudu v Endgame. A ukáže se Hawkeye? | Fandíme filmu Black Widow vysvětlí, jak dospěla ke svému osudu v Endgame. A ukáže se Hawkeye? | Fandíme filmu Black Widow vysvětlí, jak dospěla ke svému osudu v Endgame. A ukáže se Hawkeye? | Fandíme filmu Black Widow vysvětlí, jak dospěla ke svému osudu v Endgame. A ukáže se Hawkeye? | Fandíme filmu Black Widow vysvětlí, jak dospěla ke svému osudu v Endgame. A ukáže se Hawkeye? | Fandíme filmu Black Widow vysvětlí, jak dospěla ke svému osudu v Endgame. A ukáže se Hawkeye? | Fandíme filmu Black Widow vysvětlí, jak dospěla ke svému osudu v Endgame. A ukáže se Hawkeye? | Fandíme filmu Black Widow vysvětlí, jak dospěla ke svému osudu v Endgame. A ukáže se Hawkeye? | Fandíme filmu Black Widow vysvětlí, jak dospěla ke svému osudu v Endgame. A ukáže se Hawkeye? | Fandíme filmu Black Widow vysvětlí, jak dospěla ke svému osudu v Endgame. A ukáže se Hawkeye? | Fandíme filmu Black Widow vysvětlí, jak dospěla ke svému osudu v Endgame. A ukáže se Hawkeye? | Fandíme filmu Black Widow vysvětlí, jak dospěla ke svému osudu v Endgame. A ukáže se Hawkeye? | Fandíme filmu Black Widow vysvětlí, jak dospěla ke svému osudu v Endgame. A ukáže se Hawkeye? | Fandíme filmu Black Widow vysvětlí, jak dospěla ke svému osudu v Endgame. A ukáže se Hawkeye? | Fandíme filmu Black Widow vysvětlí, jak dospěla ke svému osudu v Endgame. A ukáže se Hawkeye? | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest