Pitch Perfect: Glee bez much na filmovém plátně

Pitch Perfect: Glee bez much na filmovém plátně | Fandíme filmu
Na první pohled to vypadá jako filmové Glee, nicméně podle zahraničních ohlasů jde o jeden z nejpříjemnějších filmů roku. Seznamte se, pusťte si trailer.

Beca přichází na novou univerzitu bez valných očekávání. Škola je plná dívek s různými povahami a vzhledem, ale jedna věc je všechny spojuje. Láska ke zpěvu a imitaci hudby bez hudebních nástrojů. Přes počáteční nevoli se Beca do skupiny přidá a stane se pomyslným jádrem, které kapele léta chybělo a společně se pokusí vyhrát velkou soutěž hudebních skupin.

Hlavní roli ve filmu Pitch Perfect ztvárnila mladičká Anna Kendrick, kterou můžete znát například z 50/50 nebo z výborného Up in the air. Její ztvárnění Becy bude určitě patřit mezi dominanty a hlavní klady filmu. Důraz bude kladen také na vedlejší postavy a jejich vzájemnou chemii během vystupování a trénování. Naštěstí herecký ansámbl tvoří Rebel Wilson, kterou si můžete pamatovat jako hláškující mašinu z Bridesmaids, (ve filmu nám představí postavu Tlusté Amy), Elizabeth Banks nebo Christopher Mintz-Plasse. Režie se ujme neznámý Jason Moore, jehož prozatímní kariéra obsahuje pouze epizodické natáčení seriálů jako Everwood nebo One Tree Hill. O scénář se postarala Kay Cannon a především autor knižní předlohy Mickey Rapkin.

Myslím, že po zhlédnutí traileru si o filmu může udělat slušnou představu snad každý. Rozhodně nepůjde o složitý film, spíš nástřel na cílovou skupinu kolem Glee a High School Musical. Obzvlášť jsem zvědavý, jak se filmu povede v tržbách. Zatímco pompéznější Rock of Ages se silným obsazením neutržil ani polovinu rozpočtu, výrazně skromnější Pitch Perfect v současnosti v Americe posbíralo již přes 26 milionů dolarů a rozpočet přitom činil pouhých 17 milionů! A možná není vůbec divu, protože zámořské ohlasy jsou perfektní, údajně se jedná o jeden z nejpříjemnějších počinů letošního roku. Film by měl do našich kin dorazit 20. prosince 2012 pod názvem Ladíme!.

 

Pitch Perfect: Trailer

 

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest