Saw IX: V restartu horové série se objeví Samuel L. Jackson

Saw IX: V restartu horové série se objeví Samuel L. Jackson | Fandíme filmu
Lionsgate
Zobrazit dalších 5 obrázků
Projekt Chrise Rocka má obsazení ideální pro humor a hláškování. Co z toho vzejde?

Saw má za sebou již osm dílů, přičemž poslední s názvem Jigsaw se v kinech objevil v roce 2017. I přes svou rozporuplnou kvalitu a stále se opakující příběhovou premisu, která de facto dokolečka vykrádá svou vlastní sérii a kromě nových pastí nenabízí nic nového, se i poslední díl těšil slušného zájmu fanoušků, i když to nebyla taková bomba jako u předchozích dílů, které byly co do výdělečnosti většinou o něco lepší.

Aktuálně se pracuje na pokračování, které začíná být čím dál tím zajímavější. Nejenže s nápadem na pokračování přišel komik Chris Rock, který ve filmu ztvární detektiva, jenž vyšetřuje sérii hrozivých trestných činů, ale navíc se k němu přidá další herecké eso v podobě Samuela L. Jacksona, který se ujme role jeho otce. Dále se ve filmu objeví Max Minghella, který bude hrát Rockova parťáka a v neposlední řadě Marisol Nichols, která ztvární šéfa policejního sboru.

Zatím to tedy vypadá, že máme kompletní obsazení všech zúčastněných policistů, ale nikoho jiného. Že by nový příběh byl hlavně o vyšetřování než samotném unikání ze zvrácených pastí? Pokud by se z toho vyklubalo něco ve stylu filmu Sedm, vůbec bych se nebránil, ale příliš bych na to nespoléhal, to už je pravděpodobnější, že nás čeká černohumorná nahláškovaná komedie, kde si Samuel L. Jackson bude dobírat Chrise Rocka.

Premiéra je naplánována na říjen příštího roku. Režíruje Darren Lynn Bousman (Saw 2, 3, 4) a o scénář se postarali autoři předešlého dílu Pete Goldfinger a Josh Stolberg.

Zdroj: Deadline

Galerie: 6

Saw IX: V restartu horové série se objeví Samuel L. Jackson | Fandíme filmu Saw IX: V restartu horové série se objeví Samuel L. Jackson | Fandíme filmu Saw IX: V restartu horové série se objeví Samuel L. Jackson | Fandíme filmu Saw IX: V restartu horové série se objeví Samuel L. Jackson | Fandíme filmu Saw IX: V restartu horové série se objeví Samuel L. Jackson | Fandíme filmu Saw IX: V restartu horové série se objeví Samuel L. Jackson | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest