Saw: Natáčení dalšího dílu začne dříve, než se čekalo

Saw: Natáčení dalšího dílu začne dříve, než se čekalo | Fandíme filmu
Lionsgate
Zobrazit další 1 obrázek
Brutální hororová podívaná zase vystrkuje růžky.

Když se objevily zvěsti, že Saw 3D bude posledním dílem dlouholeté série, asi málokdo věřil tomu, že tohle rozhodnutí tvůrcům vydrží. Saw je extrémně finančně výdělečnou podívanou a bohužel také příkladem toho, kdy se zajímavé téma dojí až na dřeň .

A bude se dojit i dál. Už před nějakou dobou začaly kolovat informace o titulu nazvaném Saw: Legacy, ale poté nastalo ticho po pěšině. Je tak překvapením, že první klapka padne ve velmi blízké budoucnosti.

Vyrojily se zprávy, že natáčení filmu, který je aktuálně nazýván jednoduše Legacy, by mělo začít relativně brzy a to už v září tohoto roku. Zdrojem je stránka IATSE873, na které najdete údaje týkající se aktuálních produkcí.

Natáčení by mělo probíhat v Torontu a zatím není jasné, kdo bude režírovat, ale produkce se ujmou Oren Koules a Dan Heffner, kteří měli na starosti i předchozí díly. 

Není úplně jasné, zda bude použit scénář dvojice Pete Goldfinger a Josh Stolberg. Právě o nich se mluvilo, když bylo poprvé zmíněno, že by měl vzniknout film Saw: Legacy. Ale jelikož nebyly oznámeny změny, pokud jde o autorský tým, tak se dá předpokládat, že se jejich scénář dočká realizace.

Dosud nebylo ani naznačeno, o čem film bude (ne, že by děj v posledních dílech hrál extra důležitou roli), kdy bude mít premiéru, ani, kdo si v něm zahraje. Jasné je jen to, že první klapka padne za pár měsíců.

Zdroj: Bloody Disgusting

Jigsaw

25.10.2017 | USA, Kanada
Krimi, Thriller, Horor, Mysteriózní
Info o filmu

Galerie: 2

Saw: Natáčení dalšího dílu začne dříve, než se čekalo | Fandíme filmu Saw: Natáčení dalšího dílu začne dříve, než se čekalo | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest