Strážci Galaxie 3: Dave Bautista hrozí úplným odchodem

Strážci Galaxie 3: Dave Bautista hrozí úplným odchodem | Fandíme filmu
Marvel Studios
Pokud Marvel nepoužije alespoň Gunnův scénář, tak chce Bautista ven.

Včera jsme vás informovali o tom, že Dave Bautista dál pokračuje v hlasité podpoře Jamese Gunna. Konkrétně na Twitter napsal, že Strážci Galaxie bez Jamese Gunna nejsou Strážci Galaxie, a že je přístupem Disneyho zhnusený. V rozhovoru pro Shortlist šel ještě dál a řekl:

„Nikdo neobhajuje ty jeho tweety. Ale tohle je pomlouvačná kampaň vůči dobrému člověku. Den potom, co se to stalo, jsem mluvil s Chrisem Prattem a ten je docela zbožný, tak chtěl mít čas se modlit a všechno si rozmyslet, ale já si spíš říkal: Nas*at. Tohle je hovadina. James je jeden z nejhodnějších a nejslušnějších lidí, co jsem kdy potkal. Momentálně to vidím tak, že jestli [Marvel] nevyužije Jamesův scénář, tak je požádám, aby mě vyvázali ze smlouvy, vystřihli nebo přeobsadili. Dělal bych Jamesovi medvědí službu, kdybych to neudělal“.

Těžké říct, jestli podobný krok Bautistovi jeho kontrakt umožňuje anebo se svou vzpourou akorát dostane do potíží. Stejně tak bude zajímavé sledovat, zda Davida bude někdo z jeho hereckých kolegů následovat anebo zůstane osamocen. Pravda je, že dosud byl nejhlasitější. Podobně výrazně mluvili pouze Michael Rooker, jehož Yondu už je mrtvý, a Jamesův bratr Sean Gunn, jehož Kraglin je jen vedlejší postavou. Pravda, Sean je také zodpovědný za projev Rocketa (Bradley Cooper postavě pouze propůjčuje hlas), avšak to diváci v kinech nepostřehnou.

Sám Bautista dodává, že si nemyslí, že by mohl být Gunn znovu najatý, ale doufá, že jeho aktivita pomůže tomu, aby lidi viděli, že je James dobrý člověk. Doplňujeme, že Gunn scénář Strážců Galaxie 3 poměrně nedávno dokončil, takže pokud by se jej Disney rozhodl použít, tak může trilogii do určité míry zakončit v Gunnově duchu.

Jakmile se k tématu objeví cokoliv nového, budeme vás informovat.

Zdroj: Shortlist

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest