Rychle a zběsile 9: Rodriguez se vrátila pod podmínkou, že se zapojí ženská scenáristka

Rychle a zběsile 9: Rodriguez se vrátila pod podmínkou, že se zapojí ženská scenáristka | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Akční podobu devítky zajistí stejný tým jako v předchozích čtyřech filmech.

Rychle a zběsile 9 by se mělo začít natáčet v dohledných týdnech, o snímku však zatím víme jen nesmírně málo. Veřejně se mluví v podstatě jen o potížích s obsazením. Sérii se nikdy nepodařilo zcela zaplnit díru po zesnulém Paulu Walkerovi, „náhradník“ Scott Eastwood nikdy nezaujal a The Rock s Jasonem Stathamem odešli (minimálně prozatím) do spin-offové série. Aby toho nebylo málo, svůj návrat zpochybňovala po dlouhou dobu také Michelle Rodriguez, jedna ze stálic Fast and Furious, které se nelíbilo, jak série zachází s ženskými postavami.

Aby se vrátila v devítce, chtěla od producentů ujištění, že ženy v sérii nadále nebudou už jen přihlížející stafáž, ale plně rozvinuté figury. Herečka čerstvě vystoupila na londýnském summitu o budoucnosti rovnoprávnosti, kde odhalila, že nakonec souhlasila, že se k sérii vrátí, ale pouze podmínkou, že se k produkci připojí ženská scenáristka. Zatím nevíme, kdo by to měl být, nicméně letos v lednu jsme se dozvěděli, že scenáristky Nicole Perlman (Captain Marvel, Black Widow), Lindsey Beer (Chaos Walking, příští Želvy Ninja) a Geneva Robertson-Dworet (Captain Marvel, Tomb Raider) by pro značku měly připravovat ženský spin-off. Tak třeba alespoň jedna z nich spolupracuje i na Rychle a zběsile 9.

Uvidíme, zda se přidání ženské scenáristky nějak projeví, změnu bychom však rozhodně neměli čekat v otázce akce. Tu opět jako koordinátor kaskadérů a režisér sekundárního štábu bude zajišťovat Spiro Razatos, který je spolu se sérií už od pětky, která ze značky definitivně udělala celosvětový fenomén.

Zdroje: HN Entertainment, Bloomberg

Galerie: 2

Rychle a zběsile 9: Rodriguez se vrátila pod podmínkou, že se zapojí ženská scenáristka | Fandíme filmu Rychle a zběsile 9: Rodriguez se vrátila pod podmínkou, že se zapojí ženská scenáristka | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest