Horns: Harry Potter bude mít rohy

Horns: Harry Potter bude mít rohy | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Režisér Alexandre Aja chystá další hororové dobrodružství. K úspěchu by mu měl dopomoci zejména představitel brýlatého kouzelníka z Bradavic.

Britský herec Daniel Radcliffe se nadále snaží přesvědčit filmové tvůrce a diváky, že není hercem jediné role. Navždy sice bude spojen se ságou o Harrym Potterovi, ale talentovaný mladík se rozhodně neztratí ani v budoucnu. Ostatně letos se předvedl ve velmi dobré světle v povedené duchařině Žena v černém. Tento žánr se mu zřejmě zalíbil, jelikož příští rok se objeví ve slibně vypadajícím hororové fantasy romanci Horns. Jedná se o filmovou adaptaci stejnojmenného románu Joea Hilla, syna "mistra hororu" Stephena Kinga.

Příběh pojednává o neradostném osudu mladíka Ignatiuse "Iga" Perrishe, který pochází ze zámožné rodiny hudebníků a vede pohodlný a bezstarostný život. Navíc získá srdce milované Merrin, leč idylka má brzy dostat vážné trhliny. Půvabná přítelkyně je za nejasných okolností znásilněna a zavražděna, přičemž podezřelým číslo jedna se stává právě Ig. Nenáviděný, vnitřně zlomený a bez špetky naděje se propíjí životem, až se jednou ráno probudí a zjistí, že něco není v pořádku. Na hlavě mu začínají růst rohy a současně se lidé v jeho okolí podivně chovají. Zcela nepochopitelně doznávají svoje minulé hříchy a zvrhlé tužby. Nově nabyté schopnosti mu poskytují ideální možnost k nalezení Merrinina vraha a také k pomstě!

Režie se ujal Francouz Alexandre Aja, jenž už má za sebou pěknou řádku hororů. V jeho filmografii naleznete například atmosférické pecky jako Noc s nabroušenou břitvou, Hory mají oči nebo komediálně pojatý krvák Piraňa 3D. O scénář se postaral neznámý Keith Bunin, avšak kostru tvoří přirozeně Hillův román. Vedle Radcliffa se v připravovaném filmu objeví i Juno Temple (Temný rytíř povstal, Lovelace) či Kelli Garner (Dál než se zdálo, seriál Pan Am).

V galerii si můžete pohlédnout první rohatou fotku hlavního hrdiny a přebal románu Joea Hilla.

Zdroj fotek: EW

Galerie: 2

Horns: Harry Potter bude mít rohy | Fandíme filmu Horns: Harry Potter bude mít rohy | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest