All You Need Is Kill: Oficiální synopse

All You Need Is Kill: Oficiální synopse | Fandíme filmu
Tom Cruise jako nesmrtelný hrdina ve válečné variantě Na Hromnice o den více. Na co se ve filmu můžeme těšit? A kdo se k Tomovi přidal?

Když jsme se s atraktivním snímkem All You Need Is Kill seznámili poprvé, existovala určitá pravděpodobnost, že se nakonec bude jmenovat We Mortals Are. Tahle varianta je ale definitivně pryč a Warneři se hrdě hlásí k odvážnému názvu „K životu ti stačí zabíjet“. Podle dřívějších zpráv by mělo natáčení začít letos na podzim, hned jak hlavní hrdina Tom Cruise dokončí natáčení sci-fi Oblivion. Premiéry se pak dočkáme 14. března 2013. Kromě Cruise a Emily Blunt byli do snímku nově obsazeni Bill Paxton (Vetřelci, Titanic), málo známá Charlotte Riley, Jonas Armstrong (Robin Hood z nedávného seriálu), Tony Way (menší role ve Hře o trůny či Mužích, kteří nenávidí ženy), Australan Kick Gurry, Franz Drameh (Attack the Block) a neznámý Dragomir Mrsic. Doplněna byla také soupiska scenáristů, po Dante Harperovi a Joby Haroldovy scénář přepsal Christopher McQuarrie (Wolverine) a objevily se také zvěsti o tom, že něco málo poradili také Roberto Orci a Alex Kurtzman (Star Trek, Amazing Spider-Man 2). Následuje volný překlad oficiální synopse:

Příběh se odehrává v blízké budoucnosti, ve které na Zemi zaútočí mimozemská rasa označovaná jako Mimikové (Mimics) se skupinovou mentalitou (jako včely nebo mravenci). Velká města nechají v troskách a o život připraví miliony lidí. Žádná pozemská armáda se ozbrojeným Mimikům nevyrovná v rychlosti, brutalitě a přesnosti a ještě větším oříškem jsou jejich telepatičtí důstojníci. Jako poslední pokus o záchranu Země spojily všechny armády světa své síly a připravují se k poslednímu masivnímu úderu.

Podplukovník Bill Cage (Cruise) se v životě nezúčastnil jediné bitvy, jenže teď je bez ceremonií degradován a bez tréninku a pořádné výpravy vysazen na bojiště. Jedná se vyloženě o sebevražednou misi, a tak přesto, že se Cageovi podaří zabít jednoho vetřelce, po několika minutách boje sám umírá. Jenže kvůli přímému kontaktu s mimozemšťanem je uvrhnut do časové smyčky a musí pekelný den prožívat znovu a znovu. Ráno se probudí, znovu musí na bojiště, znovu umírá.

Nicméně s každým „pokusem“ je Cage odolnější, vychytralejší a dokáže s Mimiky bojovat čím dál zkušeněji. Po boku bojovnice Zvláštních sil Rity Vrataski (Emily Blunt), která zabila víc Mimiků, než kdokoliv na Zemi, má při každém dalším cyklu novou příležitost najít klíč k vyhlazení vetřelců a záchraněZemě.   

Zdroje: Collider, Variety I, Variety II, Deadline

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest