Time and Again: Doug Liman točí sci-fi romanci

Time and Again: Doug Liman točí sci-fi romanci | Fandíme filmu
Režisér prvního Bournea či Pána a paní Smithových chystá adaptaci románu Jacka Finneyho - autora Lupičů těl.

O adaptaci sci-fi románu Time and Again se v Hollywoodu usiluje už dlouhá léta a práva na jeho zfilmování měl v devadesátých letech ve svém vlastnictví například i Robert Redford. Ani jeden pokus však zatím nebyl úspěšný, což by se v blízké době mělo změnit.

Kniha byla vydána v roce 1970 a jejím autorem je spisovatel Jack Finney, jehož jméno jste sice nemuseli nikdy slyšet, ale možná budete znát film Invaze lupičů těl, ke kterému napsal knižní předlohu. Hlavním hrdinou románu Time and Again je mladý ilustrátor Simon Morley, který se přihlásí do tajného vládního experimentu a je přenesen v čase z roku 1970 do roku 1882. Tam se zamiluje do mladé dívky a je postaven před těžké rozhodnutí – vrátit se zpět ke svému životu nebo zůstat v minulosti se svojí láskou?

Práva na adaptaci se nyní podařilo získat studiu Lionsgate a za kormidlo projektu byl postaven režisér Doug Liman. Ten od dob výborného Agenta bez minulosti trochu hledá formu a jeho poslední dva projekty (hrozné akční sci-fi Jumper a průměrný politický thriller Fair Game) jsou toho důkazem. Liman v současné době připravuje akční sci-fi All You Need Is Kill s Tomem Cruisem v hlavní roli, takže může ještě chvíli trvat, než o Time and Again uslyšíme nějaké další novinky.

Zdroj: Variety

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest