Jiu Jitsu: K bojové řežbě s Nicolasem Cagem se připojí Tony Jaa a Frank Grillo

Jiu Jitsu: K bojové řežbě s Nicolasem Cagem se připojí Tony Jaa a Frank Grillo | Fandíme filmu
Všichni tři pánové budou krýt záda hrdinovi, který musí vyhrát souboj o osud světa nad mimozemským nepřítelem.

Určitě jste zaznamenali, že Nicolas Cage míří po Ghost Riderovi a Kick-Assovi do dalšího filmu na motivy komiksu. Tím je Jiu Jitsu a je dílem Dimitriho Loghotetise a Jima McGratha. Oba pánové jsou podepsáni i pod scénářem a Loghotetis se ještě ujme režie. Společně s Cagem byl do snímku obsazený ještě Alain Moussi (Kickboxer: Vengeance, Kickboxer: Retaliaton), ale teď jsou na palubě oproti Moussimu známější jména. A těmi jsou Frank Grillo a Tony Jaa.

Popis zápletky hovoří o skupině bojovníků Jiu Jitsu, která každých šest let musí svádět boj s vetřelcem z vesmíru o záchranu Země. Po tisíci letech lítého boje je slavný hrdina Jake Barnes (Moussi) poražen mimozemšťanem Braxem a budoucnost lidstva je v ohrožení. Zraněného Jakea se ztrátou paměti zachrání Wylie (Cage), Keung (Jaa), Harrigan (Grillo) a zbytek spolubojovníků Jiu Jitsu. S jejich pomocí musí Jake znovu získat svou sílu, aby mohl porazit Braxe v epické bitvě, jež rozhodne o osudu lidstva.

Podle Logothetisových slov Jiu Jitsu zaručeně uspokojí miliony fanoušků bojových umění a sci-fi po celém světě. Odborníci přes bojová umění, kaskadéři světové třídy a Alain Moussi se připojují k superhvězdě Nicolasi Cageovi v podívané s impozantními bojovými scénámi v exotické Barmě.

V dalších rolích se objeví Rick Yune (Pád Bílého domu, Dnes neumírej) a Marie Avgeropoulos (seriál The 100). Natáčení má začít 24. tohoto měsíce.

Zdroj: Geek Tyrant

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest