Triple Threat: Bojové hvězdy si dávají nakládačku v teaser traileru

Triple Threat: Bojové hvězdy si dávají nakládačku v teaser traileru | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Iko Uwais, Tony Jaa, Tiger Hu Chen, Scott Adkins nebo Michael Jai White předvádějí své bojové dovednosti.

První trailer na akční snímek Triple Threat je tady a okamžitě mě nadchnul. Co na tom, že příběh je jednoduchý jako facka, nebo že vizuál vypadá lacině, tady se bude věnovat pozornost naprosto jiným aspektům. Bojová esa si tady dají pěkně po držce v plynulé akci, kde to nebude (doufejme) kazit střih o rychlosti kulometu, poněvadž bojové umění lidem ve filmu opravdu věříte. Ukázka vyvolává nostalgické vzpomínky na akčňáky z 80. a 90. let minulého století, kdy bylo ve filmech rozdávaní kopanců na denním pořádku. Triple Threat se za tohle evidentně nebude muset stydět a stačí, když fandům žánru a bojových hvězd dopřeje kvalitní akční jízdu. Já osobně od toho nic víc nežádám a nenáročná zábava někdy také neuškodí.

Dcera miliardáře se rozhodne skoncovat se zločineckým syndikátem. V cestě jí ale stojí skupina profesionálních zabijáků a proto si najme trojici žoldnéřů, aby nepřítele zneškodnili. Hrají Iko Uwais, Tony Jaa, Scott Adkins, Tiger Hu Chen, Michael Jai White, Michael Bisping, JeeJa Yanin a Celina Jade. Režíroval Jesse V. Johnson. Scénář napsali Joey O'Bryan a Paul Staheli. Premiéra se očekává v roce 2018.

Zdroj plakátu: City on Fire

Galerie: 2

Triple Threat: Bojové hvězdy si dávají nakládačku v teaser traileru | Fandíme filmu Triple Threat: Bojové hvězdy si dávají nakládačku v teaser traileru | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest