Spolujízda: Necenzurovaný trailer kleje, dělá sprosté fóry a nešetří akcí

Spolujízda: Necenzurovaný trailer kleje, dělá sprosté fóry a nešetří akcí | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
Nejnovější trailer ukazuje, že předešlé upoutávky byly jen přihřívání polévky. Aktuální ukázka se snaží diváky rovnou opařit.

K filmu Spolujízda (Stuber) Davem Bautistou a Kumailem Nanjianim byl uvolněn nový trailer odpovídající eRkovému ratingu filmu. Dlouhé rozhovory v něm ustoupily téměř výhradně akci.

Dvouminutový sestřih komponuje dříve viděné sekvence, některé rozšiřuje, hlavně ale představuje nové záběry slibující divokou akci plnou hrubých výrazů a ran pěstí (nebo čímkoli, co je právě po ruce). Střílí se, křičí se, hláškuje se. Atmosféru dotváří pasující podmaz od Queenů. Chemii mezi protagonisty jde cítit a jejich výkon zatím vypadá slibně. Bautista s každým filmem potvrzuje, že oplývá svérázným hereckým talentem a zdá se, že ve ztřeštěné roli poldy hendikepovaného nedávnou operací očí, je ve svém živlu.

Přesvědčte se sami v traileru níže a dejte vědět, jestli se vám tento kriminální buddy movie zamlouvá.

Přívětivý řidič Uberu Stu (Kumail Nanjiani) nic netušíc nabere dalšího pasažéra. Z toho se však vyklube policajt (Dave Bautista) na stopě brutálnímu zabijákovi. Stuovi jeho zakřiknutá povaha nedovolí nic jiného, než se podřídit, vydat se na nebezpečnou misi a modlit se o holý život.

Režíruje Michael Dowse, scénář napsal Tripper Clancy. Ve vedlejších rolích se můžeme těšit na Natalie Morales, Karen Gillan, Betty Gilpin, Miru Sorvino nebo Ika Uwaise. České i slovenské datum premiéry je stanovené na 11. 7. 2019.

Galerie: 5

Spolujízda: Necenzurovaný trailer kleje, dělá sprosté fóry a nešetří akcí | Fandíme filmu Spolujízda: Necenzurovaný trailer kleje, dělá sprosté fóry a nešetří akcí | Fandíme filmu Spolujízda: Necenzurovaný trailer kleje, dělá sprosté fóry a nešetří akcí | Fandíme filmu Spolujízda: Necenzurovaný trailer kleje, dělá sprosté fóry a nešetří akcí | Fandíme filmu Spolujízda: Necenzurovaný trailer kleje, dělá sprosté fóry a nešetří akcí | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest