Stuber: Bautista a Nanjiani likvidují Uberem zločin v prvním traileru

Stuber: Bautista a Nanjiani likvidují Uberem zločin v prvním traileru | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
Nesourodá dvojka komediálních talentů se vměstnala do malého auta, aby společně prožili boj o holý život a pětihvězdičkové hodnocení.

Policejní buddy komedie vždycky fungovaly. Dejde dohromady nesourodou dvojku a donuťte ji spolupracovat na zapeklitém případu. Zábavu přinesou vzájemné třenice, srdíčko postupné usmiřování. Když přihodíte slušnou akci, máte vyhráno. O něco takového se pokouší i chystaná novinku Stuber.

V ní Kumail Nanjiani (Silicon Valley, Pěkně blbě) hraje přívětivého řidiče Uberu Stua, který nic netušíc nabere dalšího pasažéra. Z toho se však vyklube policajt (Dave Bautista), který je momentálně na stopě brutálnímu zabijákovi. Stuovi jeho zakřiknutá povaha nedovolí nic jiného, než se podřídit, vydat se nebezpečnou misi a modlit se o holý život.

Jak slibuje trailer, oba herci by mezi sebou měli mít slušnou chemii a cholerický polda s ušlápnutým řidičem samozřejmě fungují jako oheň a voda. Těžko říct, zda se během společného pronásledování zločinu podaří najít poldovu citlivější stránku, Stu v sobě nicméně evidentně probudí vnitřní zvíře. Nebo alespoň zvířátko. Ukázka slibuje poctivou crazy komedii s notnou porcí nadsázky i odkazování na nejrůznější klišé podobných filmů, takže už aby byl Stuber tady.

Snímek natočil Michael Dowse, který má za sebou Goona a The F Word, takže jsme v rukou šikovného tvůrce. Horší je to se scénářem, Tripper Clancy napsal jen nepříliš dobře hodnocený německý snímek Jak napálit banku a ještě hůře přijatý kousek Hot Dog. Tentokrát se snad ale vytáhl víc. Alespoň tomu naznačují první novinářské ohlasy. V zámoří produkce pustila recenzentům rozpracovanou verzi filmu a už ta prý vyvolávala salvy smíchu. A ty jsou u kriminálních komedií nejdůležitější.

Ve vedlejších rolích se můžeme těšit na Natalie Morales (Santa Clarita Diet), Karen Gillan (Strážci Galaxie), Betty Gilpin (Glow), Mira Sorvino (Mocná Afrodíté) nebo indonéského bijce Ika Uwaise. České i slovenské datum premiéry je stanovené na 11. 7. 2019. Dole pod trailerem najdete první plakát a fotky.

Galerie: 5

Stuber: Bautista a Nanjiani likvidují Uberem zločin v prvním traileru | Fandíme filmu Stuber: Bautista a Nanjiani likvidují Uberem zločin v prvním traileru | Fandíme filmu Stuber: Bautista a Nanjiani likvidují Uberem zločin v prvním traileru | Fandíme filmu Stuber: Bautista a Nanjiani likvidují Uberem zločin v prvním traileru | Fandíme filmu Stuber: Bautista a Nanjiani likvidují Uberem zločin v prvním traileru | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest