Spolujízda: Dave Bautista a Kumal Nanjiani řádí v dalším trailer potřeštěné akční komedie

Spolujízda: Dave Bautista a Kumal Nanjiani řádí v dalším trailer potřeštěné akční komedie | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
Jestli si někdy budete přivydělávat řízením Uberu, nabušeným policajtům prostě nezastavujte.

Stuber do našich kin půjde pod názvem Spolujízda, a pokud jste viděli předchozí trailer, tak víte, že jde o klasickou buddy komedii, ve které okolnosti svedou dohromady dva zcela nesourodé hrdiny, kteří jsou nuceni spolupracovat. Humor vychází z jejich rozdílnosti, ustavičného hašteření i postupného sbližování, které má potenciál hezky polechtat na srdíčku. David Bautista tu hraje policajta hrubiána, který se vrátí do služby příliš brzo po laserové operaci očí, a tak nemůže řídit. V klíčovém okamžiku si zavolá Uber a z jeho řidiče Stua (Kumal Nanjiani) se okamžitě stává rukojmí situace. Zábava může začít a také druhý trailer ukazuje, že se pánové vydají na pěkně destruktivní jízdu, při které se nakonec ukáže, že psychopat není jen Bautistův hrdina, ale ten Nanjianiho vlastně taky. A mohla by to být slušná prča.

Režíroval Michael Dowse, scénář napsal Tripper Clancy. Ve vedlejších rolích se můžeme těšit na Natalie Morales, Karen Gillan, Betty Gilpin, Miru Sorvino nebo Ika Uwaise. České i slovenské datum premiéry je stanovené na 11. 7. 2019.

Galerie: 5

Spolujízda: Dave Bautista a Kumal Nanjiani řádí v dalším trailer potřeštěné akční komedie | Fandíme filmu Spolujízda: Dave Bautista a Kumal Nanjiani řádí v dalším trailer potřeštěné akční komedie | Fandíme filmu Spolujízda: Dave Bautista a Kumal Nanjiani řádí v dalším trailer potřeštěné akční komedie | Fandíme filmu Spolujízda: Dave Bautista a Kumal Nanjiani řádí v dalším trailer potřeštěné akční komedie | Fandíme filmu Spolujízda: Dave Bautista a Kumal Nanjiani řádí v dalším trailer potřeštěné akční komedie | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest