The Batman: Je to oficiální, Robert Pattinson je nový Batman

The Batman: Je to oficiální, Robert Pattinson je nový Batman | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Konec spekulacím, hvězda Stmívání a nového filmu Christophera Nolana ztvární titulní postavu ve filmu The Batman od režiséra filmu Válka o planetu opic. 

Konec všem spekulacím, je to oficiální! Robert Pattinson je nový Batman. Jeho jméno se s komiksovou postavou začalo spojovat teprve nedávno, jak jsme vás informovali v předchozím článku. Dnes studio Warner Bros. Roberta do role schválilo. Nadějný herec si opravdu zahraje titulní roli v nových filmech o Batmanovi. Dle dostupných informací ještě včera závěrečné testy před kamerou podstoupili právě Pattinson a druhý největší kandidát, Nicholas Hoult. Ani ne 24 hodin poté bylo rozhodnuto. Hollywoodské zpravodaje se následně rozcházejí v tom, zda se začne natáčet ještě letos, nebo až zkraje příštího roku. Po tom, co jsou ostatní herci ze hry, se ladí podmínky smlouvy, ale už jde jen o formalitu. Předpokládá se, že se Pattinson upíše minimálně na tři filmy.

Pro Pattinsona jde o další významný milník v jeho obdivuhodné herecké kariéře. Svoji dráhu odstartoval v ne příliš kvalitních filmech ze série Stmívání, ale role upíra Edwarda mu zajistila potřebnou ekonomickou svobodu pro výběr dalších projektů. Od té doby jsme ho mohli vidět ve filmech jako Ztracené město Z, Dobrý časy, High Life nebo Dáma. Tento rok se ještě ukáže v hororu The Lighthouse, který měl nedávno premiéru na festivalu v Cannes a může se pyšnit výbornými recenzemi. Většina hodnotících mimo jiné chválí právě herecký výkon Roberta Pattinsona, který je prý dosud jeho nejlepší. Příští rok vystoupí v novém velkofilmu Christophera Nolana Tenet.

The Batman v režii Matta Reevese (Monstrum, Válka o planetu opic) dorazí do českých a slovenských kin 24.6. 2021. Jste s výsledným castingem spokojeni?

Zdroje: Deadline, Umberto Gonzalez, Variety

Galerie: 2

The Batman: Je to oficiální, Robert Pattinson je nový Batman | Fandíme filmu The Batman: Je to oficiální, Robert Pattinson je nový Batman | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest