The Batman: Robert Pattinson jako adept na hlavní roli a další aktuální drby

The Batman: Robert Pattinson jako adept na hlavní roli a další aktuální drby | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 6 obrázků
Možná jste někde četli, že z upíra ze Stmívání bude Batman. Pojďte se přesvědčit o tom, jaká je realita.

Batman je vedle Spider-Mana asi ten vůbec nejpopulárnější superhrdina. Jakmile se tedy netopýří muž dočkal oznámení data premiéry svého dalšího samostatného filmu, logicky to zažehlo o to silnější plamen zájmu veřejnosti. Když ten zájem neukojí oficiální informace, chytají se fanoušci alespoň internetové šuškandy, která v některých případech může mít skutečně stabilní základ, zatímco jindy jde o žvásty na první pohled vycucané z prstu. V tomhle konkrétním případě jsme někde na úrovni „tonoucí se stébla chytá“. Co přesně se proslýchá?

Čtěte také: Spider-Man je vůbec nejvýdělečnější superhrdina

Jedním z kandidátů na roli Bruce Waynea by údajně měl být Robert Pattinson. Potíž je v tom, že s informací přišel výtvarník Bosslogic, nikoliv nějaký prověřený zdroj zákulisních informací. Bosslogic asi nemá důvod si vymýšlet, že něco takového zaslechl, jeho vydařené artworky k němu přitahují dostatek pozornosti i bez lhaní. Na druhou stranu opravdu Bosslogic nepatří tradičně k těm, kdo by měl k podobným informacím přístup a navíc naprosto nikdo ze zavedených insiderů tuhle zvěst žádným způsobem nekomentoval. Navíc ať už je informace pravdivá nebo ne, kandidátů na takhle významnou roli je vždy celá řada, takže pokud bude ve finále vybraný někdo jiný, tak už se dost možná nikdy nedozvíme, jestli měl Pattinson vážně šanci. Každopádně, kdyby vám někdo tvrdil, že příštím Batmanem bude Pattinson, tak teď už víte, jaká realita.

Kdyby to nakonec skutečně vyšlo, tak by Robert vůbec nebyl špatnou volbou. Je to nadaný herec a má v sobě tu správnou intenzitu, která Batmanovi nesmí chybět. Jasně, řada fandů, kteří o něm slyšeli maximálně ve spojitosti se Stmíváním na něj nejspíš bude nadávat, ale tím samým si prošel Heath Ledger, tím samým si prošla Gal Gadot a nakonec se ukázalo, že tvůrci k té či oné castingové volbě měli sakra pádné důvody.

To byla říše čistočistých drbů, pojďme dál. Dlouhodobě se šušká, že by záporákem The Batmana měl být Penguin. A Josh Gad dlouhodobě na internetu dává najevo, že by měl o roli zájem. Sám herec před lety v rozhovoru tvrdil, že jen tak laškuje s fanoušky, přesto se však nedávno novináři zeptali přímo režiséra Matta Reevese, co na Gadovo škemrání na sociálních sítích říká. Na to Reeves odvětil, že má Gada opravdu rád, že jsou dobří přátelé a jejich děti spolu chodí do hodin herectví. Ještě před pár lety Gad uváděl, že s Reevesem nikdy nesetkal. Jejich seznámení je s největší pravděpodobností jen dílem náhody, nicméně co byste na Gada v roli Tučňáka říkali? A na Pattinsona v roli Batmana?

Na závěr ještě jedna drobnost: Podle The Hollywood Reporteru (který na rozdíl od Bosslogic mezi prověřené zdroje patří) scénář filmu nabobtnal na 160 stran (to obvykle znamená zhruba 160 minut filmu), nicméně Matt Reeves chce mít film kratší.

V galerii si můžete prohlédnout hned několik Bosslogicových batmanovských artworků. Pořadí je následující: Robert Pattinson, Jon Hamm, Robbie Amell, Eric Bana a na závěr odstupující  představitel Ben Affleck. Hodí se vám někdo z pánů do role víc než ostatní? Tady je starší rozhovor s Gadem:

Zdroje: Bosslogic I, II, THR,

Galerie: 7

The Batman: Robert Pattinson jako adept na hlavní roli a další aktuální drby | Fandíme filmu The Batman: Robert Pattinson jako adept na hlavní roli a další aktuální drby | Fandíme filmu The Batman: Robert Pattinson jako adept na hlavní roli a další aktuální drby | Fandíme filmu The Batman: Robert Pattinson jako adept na hlavní roli a další aktuální drby | Fandíme filmu The Batman: Robert Pattinson jako adept na hlavní roli a další aktuální drby | Fandíme filmu The Batman: Robert Pattinson jako adept na hlavní roli a další aktuální drby | Fandíme filmu The Batman: Robert Pattinson jako adept na hlavní roli a další aktuální drby | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest