Box Office: Baba Jaga vs. Thanos

Box Office: Baba Jaga vs. Thanos | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Je to skutečně tak. Kdyby byl John Wick součástí Avengers, čtvrtý díl nemusel existovat.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Avengers: Endgame tedy museli s pokorou na druhou příčku. Film utržil 29 milionů a po 24 dnech se dostal na 771 milionů v USA. Padla tedy domácí tržba Avatara a komiksovka bude druhým nejúspěšnějším filmem ve Spojených státech, protože Star Wars: Síla se probouzí s 937 mega je prostě trochu někde jinde. Příště ale můžeme začít zmiňovat, jaké starší filmy se započtenou inflací Avengers překonají. Hned zítra třeba Absolventa z roku 1967, který by měl dnes po přepočtech nějakých 772 milionů. Hodně zajímavé to bude ve světě, kde je film na 2,615 miliardy a k Avatarovi mu chybí jenom 173 mega. Bude to fakt těsné.

Detektiv Pikachu spadl o polovinu na 24,8 milionů ve druhém víkendu. S 94 miliony po deseti dnech jde pořád o lehce nadprůměrný výsledek. Nepochybně padne 131 mega Tomb Raidera z roku 2001. Globálně jsme potom na 287 mega. Lepších videoherních filmů je pořád ještě dost, nejblíže jsme teď k Resident Evil: Afterlife z roku 2010, který globálně utržil 300 mega. Podfukářky mají ve druhém víkendu 6,5 milionu a s 23 mega po deseti dnech jsme ještě trochu daleko od 28milionového rozpočtu a to je třeba ještě počítat s náklady na marketing a podílem pro provozovatele kin. Naštěstí něco přiteklo ze zámoří a celkově aktuální tržba dělá 51 mega.

The Intruder, ve kterém Dennis Quaid terorizuje movitý černošský pár, který si jen koupil jeho dům, je docela schovaným hitem. Film už je na 28 milionech, a to stál jen pětku. Srážka s láskou stála Lionsgate o 14 milionů méně než John Wick a ten jí teď bude muset splácet, protože filmu se opravdu moc nedaří a je po 17 dnech na 26 milionech v USA. Ještě větším propadákem je animák UglyDolls, který má jen 17 mega z Ameriky a k zacelení rozpočtu potřebuje ještě pětkrát tolik. 

Zdroje: Deadline, Forbes

« Předchozí kapitola

Avengers: Endgame

03.05.2019 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu

Galerie: 4

Box Office: Baba Jaga vs. Thanos | Fandíme filmu Box Office: Baba Jaga vs. Thanos | Fandíme filmu Box Office: Baba Jaga vs. Thanos | Fandíme filmu Box Office: Baba Jaga vs. Thanos | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest