Avatar 2: Role podmořského biologa se na Pandoře zhostí obří krab z Moany

Avatar 2: Role podmořského biologa se na Pandoře zhostí obří krab z Moany | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Lidské obsazení rozšiřuje další sympatická tvář.

Oficiální účet Avatara potvrdil, že obsazení pokračování doplnila další herecká posila. Tou je Jemaine Clement, který byl obsazený jako mořský biolog dr. Garvin. Vzhledem k tomu, že druhý film se má odehrávat převážně v oceánu, je angažování biologa ze strany lidských kolonizátorů pochopitelné. Clement je známý především pro své komediální role, je tedy možné, že ve snímku bude plnit odlehčující roli, podobně jako v jedničce Giovanni Ribisi.

Clement vešel ve známost díky svému hudebně komediálnímu duu Flight of the Conchords, které reálně vystupuje, ale také bylo předmětem komediálního seriálu HBO. Podílel se s Taikou Waititim na mockumentary Co děláme v temnotách – napsal scénář k filmové i seriálové verzi, v obou variantách si zahrál. Krom toho namluvil role v několika animácích včetně Moany (tam namluvil a nazpíval roli kraba z titulky), LEGO Batmana nebo Já, padoucha. V komiksovém seriálu Legion dlouhodobě hraje Olivera.

Na závěr jedna Jemainova písnička. Vybrali jsme sci-fi téma, když už si zahraje v tom Avatarovi:

V hlavních rolích hrají Zoe Saldana, Sam Worthington, Sigourney Weaver, Stephen Lang, CCH Pounder, Matt Gerald, Joel David Moore, Oona Chaplin, Cliff Curtis, Jamie Flatters, Britain Dalton, Trinity Bliss, Bailey Bass, Filip Geljo, Duane Evans, Jacks Champion a Kate Winslet. Režíruje James Cameron.

Zdroje: Twitter, Wiki

Galerie: 4

Avatar 2: Role podmořského biologa se na Pandoře zhostí obří krab z Moany | Fandíme filmu Avatar 2: Role podmořského biologa se na Pandoře zhostí obří krab z Moany | Fandíme filmu Avatar 2: Role podmořského biologa se na Pandoře zhostí obří krab z Moany | Fandíme filmu Avatar 2: Role podmořského biologa se na Pandoře zhostí obří krab z Moany | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest