Box Office: Všechny kameny chytit máš

Box Office: Všechny kameny chytit máš | Fandíme filmu
Warner Bros. Pictures
Zobrazit další 4 obrázky
Avengers razantně padají dolů, zatímco Detektiv Pikachu nevydělal nic víc než chtěl.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Hlavní novinkou víkendu je Detektiv Pikachu, který s 58 miliony za víkend skóruje nejlepší debut videoherního filmu všech dob. Tržba je to solidní, ale čekalo se, že film překvapí a vytříská z kin trochu víc, už vzhledem k tomu, jaká byla odezva na virální marketing a trailery. V éře Netflixu je to ale pořád solidní start. Warneři a Legendary nalili do filmu 150 mega, utržit by tak chtělo zhruba půl miliardy, aby se film zaplatil. Uvidíme, jak film poroste ve světě. Slabých 41 mega z Číny je trochu udivující, ale i tak je globální start 170 mega a půjde o jeden z nejúspěšnějších filmů podle videohry, který bude soupeřit s Warcraftem (globálně 433 milionů) o absolutní vrchol.

Druhým novým kouskem je komedie Podfukářky s Anne Hathaway a Rebel Wilson. Studio MGM je trochu bezradné, a tak zkouší remakovat staré fláky z vlastní knihovny. Podfukářky jsou částečným remakem Špinavých, prohnilých lumpů od Franka Oze, kteří byli svým způsobem remakem Dvou záletníků. Debut dělá nijakých 13,5 milionů, což je hodně podobné nedávnému Manželovi na zkoušku. Pokud ženská cílovka dorazí během následujících týdnů, tak má film šanci na necelou padesátku z USA. Mezinárodně se zatím podařilo utržit dalších zhruba 14 milionů.

Kritici hodně sundali komedii Poms, kde parta starších dam založí amatérské družstvo roztlestávaček. Další Dámský klub z minulého roku z toho bohužel nebude, protože premiéra je 5,1 milionů. Jelikož starší cílovka do kin nespěchá, film může jako pěkná trvalka utržit v Americe alespoň 25 milionů. 

Poslední novinka (která se taky nechytla) je životopisný Tolkien, ve kterém se role známého spisovatele chopil Nicholas Hoult. Jde o první film Fox Searchlight pod vedením Disneyho a byly z toho jen 2 miliony. Kritici film docela prozívali. Tolkien je sice legendární autor, ale jeho život není prý kdovíjak zajímavý. 

Další kapitola »

Avengers: Endgame

03.05.2019 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu

Galerie: 5

Box Office: Všechny kameny chytit máš | Fandíme filmu Box Office: Všechny kameny chytit máš | Fandíme filmu Box Office: Všechny kameny chytit máš | Fandíme filmu Box Office: Všechny kameny chytit máš | Fandíme filmu Box Office: Všechny kameny chytit máš | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest