Divoká banda: Remake v režii Mela Gibsona nabírá hvězdné obsazení

Divoká banda: Remake v režii Mela Gibsona nabírá hvězdné obsazení | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 5 obrázků
Po válečném dramatu se Gibson chystá natočit remake klasického westernu.

Zatímco jako herec byl Mel Gibson po řadě osobních skandálů vytlačený na okraj Hollywoodu a bere prakticky jakékoliv role ve špatných nebo nízkoprofilových filmech, jako režisér se snaží svoje projekty stále vybírat pečlivě. Po resuscitaci kariéry tak natočil zatím jen Hacksaw Ridge: Zrození hrdiny, které mu přineslo před třemi lety nadšené ovace spolu s nominací na Oscara. Filmová veřejnost je tedy zvědavá, co dalšího jako režisér zrealizuje.

A zdá se, že že jeho dalším projektem by měla být Divoká banda (The Wild Bunch), remake padesát let starého legendárního westernu od Sama Peckinpaha. V dnešní době recyklace asi nepřekvapí, že se má předělávky dočkat takhle populární kus a nutno říct, že minmálně z hlediska obsazení to začíná vypadat opravdu zajímavě. Ve filmu se konkrétně můžeme těšit například na Jamieho Foxxe (Nespoutaný Django, Ray), Michaela Fassbendera (Hanebný parchanti, série X-Men) nebo Petera Dinklage (Game of Thrones, X-Men: Budoucí minulost). Scénář pak s Gibsonem napsal nepříliš zkušený Bryan Bagby. Dřívější verze scénáře psali Brian Helgeland (L.A.: Přísně tajné, Odplata, Tajemná řeka) a David Ayer (Training Day, End of Watch, Suicide Squad) Natáčet se má začít na podzim.

Původní Divoká banda se odehrává na sklonku první světové války, samozřejmě na Divokém západě. Sleduje skupinu zločinců, kteří se rozhodnou poslední velkou akcí zabezpečit na zbytek života. Padnou však do pasti a jsou donuceni utéct. Na své cestě pak narazí na mnoho problémů a musí krvavě bojovat o svůj život a svobodu. Film byl už ve své době velmi dobře přijat, v roce 1970 byl nominován na dva Oscary za scénář a hudbu. Zanedlouho se stal klasikou a je obecně považován za jeden z nejlepších westernů všech dob. Hlavní role tehdy ztvárnili William Holden a Ernest Borgnine.

Zdroje: Deadline

Galerie: 6

Divoká banda: Remake v režii Mela Gibsona nabírá hvězdné obsazení | Fandíme filmu Divoká banda: Remake v režii Mela Gibsona nabírá hvězdné obsazení | Fandíme filmu Divoká banda: Remake v režii Mela Gibsona nabírá hvězdné obsazení | Fandíme filmu Divoká banda: Remake v režii Mela Gibsona nabírá hvězdné obsazení | Fandíme filmu Divoká banda: Remake v režii Mela Gibsona nabírá hvězdné obsazení | Fandíme filmu Divoká banda: Remake v režii Mela Gibsona nabírá hvězdné obsazení | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest