"Masivní inovativní akční blockbuster" Christophera Nolana obsadil hlavní roli

"Masivní inovativní akční blockbuster" Christophera Nolana obsadil hlavní roli | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit další 2 obrázky
Kdy se začne natáčet a kdy film bude uvedený do českých kin.

O chystané novince Christophera Nolana toho je známo pořád nesmírně málo, nicméně teď víme alespoň to, kdo ztvární hlavní roli. Hollywoodský zpravodaj Variety informuje, že do blíže nespecifikované úlohy byl obsazený John David Washington, který na sebe loni upozornil hlavní rolí v Oscarem oceněném snímku BlacKkKlansman. Dlouhodobě také hraje v seriálu Ballers (Hráči).

Variety píše, že o roli byl v Hollywoodu velký zájem, nicméně co přesně máme od snímku čekat, zůstává utajeno. Variety rozporuje nedávné zvěsti o tom, že by Nolan mohl točit romantický thriller. Místo toho o snímku mluví jako o „masivním inovativním akčním blockbusteru“. Snímek tak samozřejmě opět bude promítaný v kinech IMAX, i když zatím nevíme, zda Nolan použije analogové IMAX kamery, nebo nějaké jiné.

Snímek spolu s Nolanem produkuje jeho manželka a tradiční produkční partnerka Emma Thomas, nedávno byl dokončený scénář a natáčení by mělo začít „později během letošního roku“. České datum premiéry je oznámené na 16. 7. 2020.

Zdroj: Variety

Galerie: 3

"Masivní inovativní akční blockbuster" Christophera Nolana obsadil hlavní roli | Fandíme filmu "Masivní inovativní akční blockbuster" Christophera Nolana obsadil hlavní roli | Fandíme filmu "Masivní inovativní akční blockbuster" Christophera Nolana obsadil hlavní roli | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest