Toy Story 4: Velké preview představuje záporáky, realistickou grafiku a mnohem víc

Toy Story 4: Velké preview představuje záporáky, realistickou grafiku a mnohem víc | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 10 obrázků
Co dělá z hračky hračku? Jak tenká je hranice mezi dobrem a zlem? A co si tvůrci slibují od nových postav? K tomu nové TV spoty a další zajímavosti.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Asi vám neuniklo, že příběh čtvrtého Toy Story se má mimo jiné odehrávat na pouti a ve starožitnictví. Předobraz a propojení těchto dvou míst vychází z věznice Alcatraz a odlehlé pevniny. Ačkoli je vězení na ostrově, vězni údajně slyšeli hlasitý smích a radovánky lidí ze vzdálené pevniny. To je přivádělo k šílenství. Starožitnictví tak představují pro hračky jakési vězení na dalekém ostrově, zatímco pouť radostnou pevninu, na kterou se chtějí dostat.

Ve starožitnictví pobývala i Pastýřka, než se z ní stala tulačka. Na stejném místě potkáme i malou panenku Gabby Gabby, kterou mluví Christina Hendricks. Jedná se o prvního ženského záporáka v celé historii série. Herečka se ukázala jako ideální volba, když v rozmluvě s režisérem řekla, že v mládí neměla ráda barbíny a navíc přiznala, že dodneška má doma několik jejich hlav, což i samotného režiséra překvapilo. Naopak se pochlubila, že si ráda hrála se speciálním typem břichomluveckýh dřevěných loutek. (Ty mimochodem ve filmu mají roli nohsledů).

To se režisérovi líbilo a neváhal ji tak do role Gabby Gabby obsadit. Někteří lidé jsou pro role záporáků zkrátka zrození. Režisér ještě dodává k břichomluveckým panákům, že na plátně budou děsiví hlavně kvůli svému nezvyklému pohybu. Nemají totiž pevné nohy a normálně jen sedí na něčím klíně a klapou pusou podle toho, jak břichomluvec potřebuje. Panáci ve filmu paradoxně vůbec nemluví. I když jsou k neustálému tlachání stvoření, tady jim právo na repliky bylo zcela odepřeno, což z nich dělá ještě temnější postavičky.

Dále ještě tvůrci zmínili, že Pastýřka, jakožto potulná hračka, mohla mít úplně jiný vzhled. V rámci brainstormingu padaly absurdní návrhy a mohli jsme se dočkat Pastýřky, která vypadala jak z apokalyptického světa ve stylu Mad Maxe. Zaručeně největším extrémem pak byla verze, kdy měla na místo jedné ruky ruku jiné hračky, velkou a svalnatou. Končetina navíc měla mít vlastní hlavu a mohla si tak dělat, co chtěla. Jakkoliv zábavně to zní, tvůrci se nakonec rozhodli vydat méně zběsilou cestou.

Toy Story 4 by mělo být i po vizuální stránce opravdovým majstrštykem. Což dokazuje například níže přiložený spot s kočkou. Vypadá jak skutečná, že?

A závěrem pár castingových zajímavostí, které některým možná unikly. V Toy Story 4 se vrátí několik starých známých, ale představí se i noví parťáci naší oblíbené bandy, a to Duck a Bunny (ty namluvilo komediální duo Keegan-Michal Key a Jordan Peele). Tito dva plyšáci celý svůj život strávili na stěně stánku jako případné výhry pro soutěžící. S Woodym však nic není jednoduché, a tak je čeká nečekané dobrodružství. A ještě nás čeká nováček Duke Caboom, hračka kaskadéra na motorce, kterou namluvil Keanu Reeves aka neohrožený John Wick. Jeho představovačku si můžete užít v přiloženém videu.

Na všechny nejnovější plakáty a fotky se můžete podívat dole v galerii.

Woody (Tom Hanks) vždycky věděl, kam patří a starat se o svoje dítě pro něj vždy bylo na prvním místě, ať už bydlel s Andym nebo s Bonnie. Pak se ale objeví v Bonniině pokojíčku Forky, nová hračka, podomácku vyrobená z plastové vidličky. Forky však o sobě tvrdí, že není hračka, ale odpad a Woody se jej snaží přesvědčit, že to tak není a chce mu ukázat, jak se cítit jako hračka. Když Bonnie vezme hračky na rodinný výlet, skončí Woody na nečekané zajížďce, na které se znovu shledává s dlouho ztracenou Pastýřkou (Annie Potts). Po tom, co Pastýřka strávila nějakou dobu na cestách, už dávno není křehkou porcelánovou panenkou a ukazuje se, že ona i Woody mají na život hraček úplně jiný pohled. Skutečné potíže se ale teprve blíží.

« Předchozí kapitola

Galerie: 11

Toy Story 4: Velké preview představuje záporáky, realistickou grafiku a mnohem víc | Fandíme filmu Toy Story 4: Velké preview představuje záporáky, realistickou grafiku a mnohem víc | Fandíme filmu Toy Story 4: Velké preview představuje záporáky, realistickou grafiku a mnohem víc | Fandíme filmu Toy Story 4: Velké preview představuje záporáky, realistickou grafiku a mnohem víc | Fandíme filmu Toy Story 4: Velké preview představuje záporáky, realistickou grafiku a mnohem víc | Fandíme filmu Toy Story 4: Velké preview představuje záporáky, realistickou grafiku a mnohem víc | Fandíme filmu Toy Story 4: Velké preview představuje záporáky, realistickou grafiku a mnohem víc | Fandíme filmu Toy Story 4: Velké preview představuje záporáky, realistickou grafiku a mnohem víc | Fandíme filmu Toy Story 4: Velké preview představuje záporáky, realistickou grafiku a mnohem víc | Fandíme filmu Toy Story 4: Velké preview představuje záporáky, realistickou grafiku a mnohem víc | Fandíme filmu Toy Story 4: Velké preview představuje záporáky, realistickou grafiku a mnohem víc | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest