Guardians of the Galaxy budou láskyplně zvrácení

Guardians of the Galaxy budou láskyplně zvrácení | Fandíme filmu
Joss Whedon prozradil, jak pokračují přípravy filmu. Přepisuje se opět scénář? A namluví Thanose Arnold Schwarzenegger?

Joss Whedon se pomalu ale jistě stává jednou z nejdůležitějších osobností Marvel Studios, jak se přesně dalo očekávat po tom, co s ním Marvel podepsal exkluzivní smlouvu o spolupráci. Takže zatímco dřív se reportéři snažili vypáčit šťavnatá prohlášení především z ředitele Marvelu Kevina Feigeho, teď svou pozornost částečně přesunuli také na Whedona, který tak hned musel prozradit, jak pokračují přípravy Guardians of the Galaxy.

Whedon patří k těm, kteří se zpočátku domnívali, že film, kde jeden z hlavních hrdinů bude mluvící mýval, je možná už přeci jen přestřelený, jenže když se dozvěděl, že Strážce bude natáčet James Gunn, okamžitě ho veškeré pochyby přešli. Gunn je podle něj pro tenhle úkol ten ideální člověk - Whedon připomněl například superhrdinskou šílenost The Specials, ke které Gunn napsal scénář. James je prý pro daný úkol ten ideální nadšenec a blázen, který z Guardians udělá film šílený a zvrácený, ale udělá ho s láskou.

Co se týče současného stavu pre-produkce, tak Whedon poněkud krypticky uvedl, že Gunn „sotva začal dělat na scénáři, ale má námět, který fanoušky rozhicuje“. Co přesně tím ale Joss myslel? Znamená to, že Gunn dostal do rukou scénář Nicole Perlman a Chrise McCoye a upravuje si ho k obrazu svému? Nebo jejich práci zahodil a začal znovu od nuly? To zřejmě ukáže až čas, nicméně z Whedonova vyjádření je patrné, že ať už je to jakkoliv, tohle prostě bude Gunnův film skrz na skrz.

Reportéři se pustili do řeči také s Jimem Starlinem, spoluautorem Thanose, který bude klíčovou postavou Guardians a záporákem Avengers 2. Dá se předpokládat, že v kostýmu / motion-capture obleku Thanose bude při natáčení chodit nějaký vysoký kaskadér, nicméně co se týče dabingu, Starlin si dokáže představit jedině dva muže, kteří podle něj mají ten správně sytý, hluboký hlas – Idrise Elbu (Prometheus, Thor, Ghost Rider 2) a Arnolda Schwarzeneggera. Je téměř jisté, že ani jeden z pánů Thanosovi hlas nepropůjčí, nicméně koho byste v roli rádi slyšeli vy? Kdo ze známých herců má ten správný démonický hlas?

Zdroje: MTV, Comic Book Therapy

Strážci Galaxie

01.08.2014 | USA, Velká Británie
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest