Želvy Ninja: Uniklý scénář je slátanina

Želvy Ninja: Uniklý scénář je slátanina | Fandíme filmu
Na veřejnost unikl scénář chystaných nových Želv a podle všeho se vůbec nepovedl. Bude se podle něj natáčet?

Nové Želvy Ninja se své realizaci vlivem různých zdržení blíží dost pomalu a vzhledem k novým událostem by se z nich klidně mohl stát menší prokletý projekt. Jako by Michaelovi Bayovi nestačilo, že se na něj fandovské jádro sesypalo poté, co vyšlo najevo, že Teenage Mutant Ninja Turtless nebudou ani teenageři ani mutanti, teď se nepovedla jiná věc.

Lidé z blogu TMNT, NOT TANT dostali do rukou první verzi scénáře k novému pojetí želváků a údajně to vůbec nevypadá dobře. Zveřejněné byly například tyto detaily: záporákem ve filmu by měl být plukovník Schrader (jasná narážka na Shreddera aka Trhače), jenž je hlavou tajné vojenské operace, se kterou mu pomáhá vojenská jednotka přezdívaná "The Foot". Hlavním hrdinou filmu je Casey Jones, osmnáctiletý středoškolák randící s... Ano, správně, s April O’Neil. Ta se momentálně chystá do New Yorku na stáž do televizní stanice CBS a právě ve velkoměstě narazí na naše želvy. Respektive na mimozemšťany podobné želvám, pocházející z dimenze X. Ti údajně dělají vtípky ve stylu Kung Fu Pandy a podobné vylomeniny.

Co na to říct – jako premisa to nevypadá na úplný průšvih, ale atmosféru, kterou bych u Ninja Turtles hledal, tam nevidím ani náznakem. Nedlouho po zveřejnění těchto informací se nechal slyšet spolutvůrce původního komiksu Peter Laird, že se zřejmě jedná o jeden z odmítnutých scénářů, přičemž současní producenti by snad takový film nikdy neschválili. Dokonce dodal, že některé prapodivné nápady, které se v něm objevují, jsou právě tím důvodem, proč byl celý film posunut až na rok 2014.

Taková slova nás sice mohou na čas uklidnit, ale jako další krok k novým dobrodružstvím Leonarda a spol. na velkém plátně to moc šťastně nepůsobí. Paramount server TMNT, NOT TANT následně požádal, aby uniklý scénář vymazal, což jen potvrzuje obavy, že se opravdu nejednalo o žádný laciný podvrh, načež celý příběh definitivně uzavřel sám producent Michael Bay, který fanoušky uklidňuje, že slaboučký scénář už dávno skončil v drtičce a z výsledného filmu budou fanoušci nadšení. Ať už výsledek bude jakýkoliv, podobné komplikace ve fanoušcích důvěru vzbudí jen stěží.

Zdroje: Slashfilm, TMNT, NOT TANT, io9, Screenrant

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest