Želvy Ninja: Pravý důvod, proč byly odloženy

Želvy Ninja: Pravý důvod, proč byly odloženy | Fandíme filmu
Kevin Eastmanm, jeden z tvůrců nové verze oblíbených želviček, promluvil o pravém důvodu zpoždění celého projektu.

Už od prvotního oznámení produkce, to Želvy neměly lehké. Po tom, co producent Michael Bay prohlásil, že chce ze zelenáčů udělat mimozemšťany, ho skalní fanoušci málem ukamenovali. Zanedlouho se objevila další nemilá zpráva, v podobě posunutí premiéry na rok 2014, neboť se měl přepisovat nepovedený scénář. Všechno je ale malinko jinak. Nyní s novináři promluvil jeden ze spolutvůrců původních Želv, Kevin Eastman. Ten uvedl pravý důvod, proč se film odkládá.

Zaprvé, se chce režisér snímku Jonathan Liebesman, ujistit v tom, že má dostatek času na přípravu všech speciálních efektů a doladění bojové choreografie. Tohle zní spíše jako typická výmluva. To chce pan Liebesman, tvůrce Hněvu titánů, říct, že nedokázal správně odhadnout náročnost přípravy speciálních efektů k takovému filmu? Podle mě jsou to kecy. Jako ten opravdový důvod se jeví spíš druhá zpráva. V roce 2014 budou Želvy Ninja slavit 30 let své existence a kdy jindy, než právě na toto výročí, by se měl uvést nový film. Šance na nalákání diváků do kin bude podstatně větší, toho si je studio Paramount dobře vědomo. Jen aby jim po všech aférách, co se kolem filmu objevují, zůstali nějací fanoušci.

Vyrojili se i zajímavé informace o možném obsazení role April O'Neil. Při předváděčce filmu Total Recall, se rozmluvila herečka Jessica Biel. Novinářům prozradila, jak má ráda původní seriál a postavu April. Že by něco naznačovala? Žádné oficiální oznámení ale neproběhlo a tak se jedná dost možná jedná jen o Jessičino zbožné přání.

Zdroje: Joblo, ComicBookMovie, Collider, Screenrant

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest