Želvy Ninja nebudou ani Teenage ani Mutant

Želvy Ninja nebudou ani Teenage ani Mutant | Fandíme filmu
Michael Bay a jeho tým dělají všechno proto, aby nakrkli skalní fanoušky. A zahraje si jednu z želv známý rapper?

O nových želvácích jsme naposledy slyšeli při velkém humbuku, kdy musel producent Michael Bay vysvětlovat horlivým fanouškům, že se jejich milovanou mytologii vlastně vůbec nechystá překopat, ale vylepšit. Když se ho zastali režisér Jonathan Liebesman i původní tvůrce želváků Kevin Eastman, situace se částečně uklidnila a začaly se drobit informace i poněkud jiného druhu.

Předně se pak řeší název filmu. Studio Paramount totiž ‚Teenage Mutant Ninja Turtles‘ zkrátilo jen na ‚Ninja Turtles‘. Proč vyskočili z názvu mutanti, víme už od minule, teď se fanoušci mohli ozvat i kvůli věku svých miláčků. Bay tak znovu zachraňoval situaci, když oznámil, že se bude jednat o „stejné postavy jako v komiksu, které se budou stále chovat jako teenageři.“ Odpuštěno, jedeme dál.

Do restartu želvích bojovníků je zapleteno jedno nepříliš očekávané jméno. Americká hudebník (rapper a kytarista v jednom) Kid Cudi totiž na síti Tumblr uveřejnil obrázek pořádně vyzbrojené postavy želvího bojovníka (zaznělo tu někde Transformers? – viz galerie). A co je nejdůležitější - podle nejrůznějších ohlasů se jedná o nákres, který mu daroval právě autor komiksu Kevin Eastman. Stále se může jednat jen o kachnu, ale stejně tak se můžeme Cudiho dočkat jako jednoho z herců, případně autora titulní písně, možností zůstává plno.

Zdroje: Oficiální forum Michaela Baye, io9, Brad Fuller

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest