Želvy Ninja jako mix The Raid s Planetou opic

Želvy Ninja jako mix The Raid s Planetou opic | Fandíme filmu
Želvy se sice odkládají, nicméně jejich spolutvůrce Kevin Eastman detailně pohovořil o tom, co od nich můžeme čekat.

Michael Bay se nedávno poprvé trošku blíže vyjádřil k pokračování Transformers, ovšem živo je i u dalších snímků, které spojuje jeho jméno. To je i případ chystaných Želv Ninja, jež všemocný Michael produkuje. Věrným fanoušků zatím nedělají představy tvůrců příliš radost, o čemž jsme vás již informovali. Želví hrdinové budou totiž pocházet z vesmíru, což je docela zásadní odklon od předlohy. Navíc scénář předložený dvojicí André Nemec a Josh Appelbaum (Mission: Impossible – Ghost Protocol, Now You See Me) byl asi prachmizerný, tudíž se bude horlivě přepisovat a premiéra se zhruba o půl roku odkládá.

I přes zmíněné potíže se o projektu nepřestává mluvit. Jeden ze spolutvůrců původních Želvích Ninjů (Teenage Mutant Ninja Turtles)  - Kevin Eastman - v rozhovoru pro server TheOneRing zmínil několik zajímavých novinek. Především hovořil o možnosti, že bychom se mohli dočkat podobného vizuálu, jaký nás ohromil v trikově podařeném Zrození Planety opic. Režisér Jonathan Liebesman je prý nadšen z tohoto nápadu, avšak zatím není nic rozhodnuto.

Nové pojetí se má také více zaměřit na "ninja" element a tvůrci by se rádi inspirovali choreografií a bojovým stylem, který jsme mohli vidět v indonéském hitu The Raid (ukázka bojové scény) či hongkongském akčním dramatu Fist of Legend (ukázka bojové scény). Tento přístup se jeví jako velmi zajímavý, protože sledovat čtyři želví bojovníky, jak likvidují nepřátele ve stylu The Raid, by mohla být skutečně originální zábava. Současně Eastman zmínil, že stále není rozhodnuto, zda budou želváci kompletně CGI nebo jen částečně. Problém je prý v uvěřitelnosti, kdy je potřeba, aby ústřední charaktery působily věrohodně. 

Původních komiksových charakterů se týká i poslední zpráva, jelikož Eastman zmínil, že není rozhodnuto o budoucnosti oblíbené ženské hrdinky April O’Neil. Jisté je, že se nebude jednat o šestnáctiletou dívenku, jak tomu má být v případě připravované série TMNT na stanici Nickelodeon. Pokud máte čas a chuť, můžete si pustit celý rozhovor:

 

Rozhovor s Kevinem Eastmanem

 

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest