Anna: Seznamte se s našlapanou akční novinkou Luca Bessona v prvním traileru

Anna: Seznamte se s našlapanou akční novinkou Luca Bessona v prvním traileru | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 5 obrázků
Akční novinka o agentce mnoha tváří dává vzpomenout na Brutální Nikitu či Lucy.

Kariéra Luca Bessona má za sebou několik turbulentních let. Mnohasetmilionový Valerian v kinech propadl, kolem jeho společnosti EuropaCorp se objevují nepotvrzené zprávy o možném odprodeji a sám Besson se dostal do centra negativní pozornosti, když jej několik žen obvinilo ze znásilnění, což režisér skrze právníky popírá. Pokud by Besson vážná obvinění nedokázal spolehlivě vyvrátit, pak je docela možné, že jeho bohatá kariéra bez fanfár vyšumí do ztracena. Jakým způsobem bude na jeho tvorbu veřejnost nadále reagovat, si ověříme už v červnu, kdy má premiéru Lucova novinka Anna.

Anna je akční film, který na první pohled připomíná Brutální Nikitu či Lucy. Hlavní hrdinka Anna Poliatova pod svojí krásou ukrývá vnitřní sílu a schopnosti, které z ní dělají jednoho z nejobávanějších vládních vrahů. O moc víc zatím oficiální synopse sdílná nebyla, ale pravda je, že v obdobných filmech stejně obvykle o děj až tak nejde. Podstatné je, aby se ústředního zabijáka podařilo nějak odlišit od jiných. Tady Besson zřejmě tlačí primárně na motiv ženy mnoha tváří. Druhý klíčovým prvkem je potom akce, která je v jednom z níže přiložených trailerů prezentovaná na velkoryse pojaté rvačce v restauraci, kde si bez zběsilých střihů a roztřesené kamery můžeme vychutnat choreografii jednotlivých výpadů.

Hlavní role se zhostila Sasha Luss, jejíž jedinou dosavadní rolí zatím byla mimozemská princezna v Bessonově Valerianovi. Doplňují ji Helen Mirren, Luke Evans a Cillian Murphy. Dole pod trailery si můžete prohlédnout plakát a nějaké fotky, první mezinárodní premiéra je naplánovaná na 21. 6. O českém nebo slovenském uvedení zatím nemáme zprávy.

Galerie: 6

Anna: Seznamte se s našlapanou akční novinkou Luca Bessona v prvním traileru | Fandíme filmu Anna: Seznamte se s našlapanou akční novinkou Luca Bessona v prvním traileru | Fandíme filmu Anna: Seznamte se s našlapanou akční novinkou Luca Bessona v prvním traileru | Fandíme filmu Anna: Seznamte se s našlapanou akční novinkou Luca Bessona v prvním traileru | Fandíme filmu Anna: Seznamte se s našlapanou akční novinkou Luca Bessona v prvním traileru | Fandíme filmu Anna: Seznamte se s našlapanou akční novinkou Luca Bessona v prvním traileru | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest