Mission: Impossible: Ilsa Faust a spin-offy obecně

Mission: Impossible: Ilsa Faust a spin-offy obecně | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 6 obrázků
Režisér Christopher McQuarrie se rozpovídal na téma M:I spin-offů a vůbec série bez Toma Cruise.

Série Mission: Impossible začínala jako remake stejnojmenného seriálu, který se točil kolem týmu speciálních agentů. Filmová série se postupně vyvinula v sólovou operaci Ethana Hunta, jen aby se opět vrátila k týmovému pojetí. Kolem čtvrtému dílu mu dokonce věřila natolik, že se chvíli zvažovalo, že by Tom Cruise mohl předat žezlo Jeremymu Rennerovi. To se nestalo a znovu se potvrdilo, že Mission: Impossible = Tom Cruise. Jeho šílené nasazení je to, co dělá sérii výjimečnou. Nicméně, nešlo by značku podojit nějak jinak?

Po úspěchu Rogue Nation se poprvé začalo mluvit o tom, zda by si výrazná Ilsa Fausta (Rebecca Ferguson) nezasloužila vlastní spin-off. Na tohle téma byl nedávno dotázaný také Christopher McQuarrie, režisér a scenárista posledních dvou dílů série. Ten řekl, že o spin-offech mluvili s producentem Jakem Myersem i s Tomem Cruisem. Mluvili i o jiných spin-offech. Jenže o čem by ty spin-offy byly? Jak by byly ty filmy vystavěné? Mission: Impossible v současnosti stojí a padá se skutečností, že je Tom Cruise ochotný naživo dělat šílené kousky. Když tenhle element z rovnice odeberete, je to pořád Mission: Impossible?

Když se na tohle téma McQuarrie pustil do řeči s Rebeccou Fergusson, dostal lepší nápad. Kdyby dělali spin-off, pořád by se řešilo, jestli Ethan bude mít cameo. Daleko lepší bude připravit úplně novou, samostatnou postavu. Nový film, který bude stát na Rebecce, protože švédská herečka je podle McQuarrieho nejen talentovaná, ale je to i hvězda, i když to Hollywood pořád ještě dostatečně neodhalil. McQuarrie prý má vymyšlený celý příběh (i když scénář ještě nenapsal), je prý vynikající, akorát se mu stále nedaří nikoho přesvědčit, aby projekt financoval. Přitom by mu prý stačil středně velký rozpočet, navíc se jedná o remake, které jsou v továrně na sny populární. Nicméně McQuarrie zdůrazňuje, že osobně nemá remaky příliš v lásce, ale tady má původní snímek tolik chyb, že by je hrozně rád napravil. A obsazení Fergusson je jedním z klíčů.

Uvidíme, zda se McQuarriemu jeho vysněný projekt podaří natočit, že bychom se dočkali Mission: Impossible filmů bez Cruise, se zatím každopádně nejeví jako příliš pravděpodobné. Na závěr koukněte na video, které rekapituluje vystřižené scény z Falloutu:

Zdroj: Collider

Mission: Impossible - Fallout

27.07.2018 | USA
Akční, Dobrodružný, Thriller
Info o filmu

Galerie: 7

Mission: Impossible: Ilsa Faust a spin-offy obecně | Fandíme filmu Mission: Impossible: Ilsa Faust a spin-offy obecně | Fandíme filmu Mission: Impossible: Ilsa Faust a spin-offy obecně | Fandíme filmu Mission: Impossible: Ilsa Faust a spin-offy obecně | Fandíme filmu Mission: Impossible: Ilsa Faust a spin-offy obecně | Fandíme filmu Mission: Impossible: Ilsa Faust a spin-offy obecně | Fandíme filmu Mission: Impossible: Ilsa Faust a spin-offy obecně | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest