Knives Out se představily na Cinema Conu. Po nich se Johnson vrátí ke Star Wars

Knives Out se představily na Cinema Conu. Po nich se Johnson vrátí ke Star Wars | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
Rian Johnson na Cinema Conu odhalil nové detaily o připravované detektivce, ukázal první trailer a opět potvrdil, že se následně vydá do předaleké galaxie.
  1. Přiblížení Johnsonova nového snímku
  2. Návrat ke Star Wars

Návrat ke Star Wars

Rian Johnson během prezentace připomněl, že se po dokončení Knives Out vrátí do předaleké galaxie. V rozhovoru pro MTV News dodal, že je ve fázi psaní scénáře.

Kromě Johnsonovy trilogie je v přípravě ještě filmová série od tvůrců seriálové Hry o trůny D.B. Weisse a Davida Benioffa. Uvidíme, jaké filmy nakonec zamíří do produkce první, ale zatím to vypadá, že přednost dostanou filmaři ze Západozemí. Poslední spekulace hovoří o tom, že se jejich série vydá do období Staré republiky a začne se natáčet již tento podzim.

Pokud je to pravda, mohli bychom dostat oficiální oznámení již za necelý týden na Star Wars Celebration. Johnson v rozhovoru také uvedl, že mu vůbec nevadí, pokud J.J. Abrams v Epizodě IX změní cokoliv, co bylo nastoleno v Posledním z Jediů. Hlavně chce, aby byl J.J. sám sebou a překvapil nás. Pokud jde o to, co samotného Johnsona nejvíc láká (a co tedy potenciálně můžeme čekat od jeho dalšího filmu), tak jsou to věci, které jsme ještě nikdy neviděli. Pokud vznikne spin-off s Obi-Wanem nebo film o rytířích staré republiky, není to špatné, ale on osobně je nejvíc zvědavý na úplně nové nápady, které zatím nikdy nikdo nerealizoval.

Zdroje: DeadlineMashable, Slashfilm

« Předchozí kapitola

Galerie: 3

Knives Out se představily na Cinema Conu. Po nich se Johnson vrátí ke Star Wars | Fandíme filmu Knives Out se představily na Cinema Conu. Po nich se Johnson vrátí ke Star Wars | Fandíme filmu Knives Out se představily na Cinema Conu. Po nich se Johnson vrátí ke Star Wars | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest