Star Wars: Série od tvůrců Hry o trůny se údajně vydá stovky let před Skywalkery

Star Wars: Série od tvůrců Hry o trůny se údajně vydá stovky let před Skywalkery | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
Natáčení prvního filmu by mohlo začít již tento podzim.

Série Star Wars filmů od tvůrců seriálové Hry o trůny byla oznámena v únoru minulého roku a od té doby jsme o ní neslyšeli žádné oficiální informace. Kromě toho, že ji budou David Benioff a D.B. Weiss psát a produkovat a že to podle šéfa HBO bude trilogie, jsme dosud nevěděli nic. Nyní se možná situace mění.

Server Star Wars News Net totiž zjistil dosud neoznámené detaily o této sérii. Informace pochází od nejmenovaného zdroje, který pracoval na všech Star Wars filmech od spojení Lucasfilmu se společností Disney v roce 2012. Nutno podotknout, že se zprávu zatím nepodařilo SWNN ověřit u druhého zdroje, takže ji musíme brát s určitou rezervou.

Podle zdroje bude po Epizodě IX na řadě právě filmová série od Benioffa a Weisse. Ta je údajně zasazená stovky let před skywalkerovskou ságu do období, které někteří fanoušci znají jako Starou republiku. Máme si to představit, jako kdyby se Star Wars potkaly s Pánem prstenů. Natáčení prvního snímku prý začne už tento podzim, přičemž psaní scénáře je ve finální fázi a výtvarná oddělení pracují na návrzích pro film. 

Disney si chce údajně vstupem do jiného období otevřít nové cesty, ale zároveň zapůsobit na fanoušky tvorby jako je Hra o trůny. Po filmu z období Staré republiky volají fanoušci už roky, a když k tomu připočteme zkušenosti obou filmařů ze Hry o trůny, jedná se o naprosto logické rozhodnutí.

Zdroj dodává, že si je jistý, že tyto informace jsou na 95 % správné. Jestli tomu tak skutečně je, bychom se mohli dozvědět už na dubnové Star Wars Celebration.

Zdroje: Star Wars News Net

Galerie: 5

Star Wars: Série od tvůrců Hry o trůny se údajně vydá stovky let před Skywalkery | Fandíme filmu Star Wars: Série od tvůrců Hry o trůny se údajně vydá stovky let před Skywalkery | Fandíme filmu Star Wars: Série od tvůrců Hry o trůny se údajně vydá stovky let před Skywalkery | Fandíme filmu Star Wars: Série od tvůrců Hry o trůny se údajně vydá stovky let před Skywalkery | Fandíme filmu Star Wars: Série od tvůrců Hry o trůny se údajně vydá stovky let před Skywalkery | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest