Dark Phoenix jako vyvrcholení ságy a New Mutants přeci jen v kinech

Dark Phoenix jako vyvrcholení ságy a New Mutants přeci jen v kinech | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 7 obrázků
X-Men měli "skončit", ať by je koupil Disney nebo ne. A pokračování Dedpoola opět potvrzeno.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Během prezentace studia Disney na CinemaConu přišla řeč také na projekty Foxu, který Disney nedávno koupil, a na X-Meny. O New Mutants sice nepadlo ani slovo, nicméně snímek byl zanesený na časovou osu filmů, které Disney letos uvede do kin (k nahlédnutí v galerii). Zdá se, že by snímek měl být uvedený ve stanoveném termínu, v českých a slovenských kinech tedy 1. 8. Zpravodaj Deadline dodává, že osud snímku byl opravdu nejistý, rozhodnutí bylo přenecháno Disneymu.

Šéf filmového studia Disney Alan Horn krátce zmínil, že můžeme očekávat další filmy s Deadpoolem. Zmínil také nedávný příspěvek Ryana Reynoldse ze sociálních sítí, tudíž můžeme předpokládat, že se role nebude přeobsazovat. Jinak během prezentace byla věnována pozornost především X-Men: Dark Phoenix.

Z filmu byla promítána ukázka, která se do velké míry soustředila na již známé záběry z vesmírné mise. Ta se sice od prvního veřejného promítání v loňském roce změnila z hlediska efektů a dalších detailů, po dějové stránce však zůstává stejná. Objevily se však také další záběry. V jednom z nich Cyclops a Jean procházejí zahradami Xavierovy školy a Scott svojí přítelkyni říká, že jí ostatní studenti říkají „Phoenix“. Následoval sestřih záběrů plných chaosu, ke kterým Jean říká, že se děje spousta špatných věcí, ale jí se to líbí. Profesor X křičí, že je Jean všechny zabije. A postava Jessicy Chastain říká, že její síla zatím vždy zničila vše, s čím přišla do styku, dokud nenašla Jean. To opět zdánlivě potvrzuje, že Chastain hraje samotnou energii zvanou Phoenix Force, nebo minimálně její personifikaci v mysli Jean. Akční sestřih pak nabídl nějakou rvačku v chodbě, oranžově zářící Jean, která používá své síly a záběr na Magneta, který silou vůle ovládá desítky samopalů.

Další kapitola »

X-Men: Dark Phoenix

14.02.2019 | USA
Akční, Sci-Fi
Info o filmu

Galerie: 8

Dark Phoenix jako vyvrcholení ságy a New Mutants přeci jen v kinech | Fandíme filmu Dark Phoenix jako vyvrcholení ságy a New Mutants přeci jen v kinech | Fandíme filmu Dark Phoenix jako vyvrcholení ságy a New Mutants přeci jen v kinech | Fandíme filmu Dark Phoenix jako vyvrcholení ságy a New Mutants přeci jen v kinech | Fandíme filmu Dark Phoenix jako vyvrcholení ságy a New Mutants přeci jen v kinech | Fandíme filmu Dark Phoenix jako vyvrcholení ságy a New Mutants přeci jen v kinech | Fandíme filmu Dark Phoenix jako vyvrcholení ságy a New Mutants přeci jen v kinech | Fandíme filmu Dark Phoenix jako vyvrcholení ságy a New Mutants přeci jen v kinech | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest