X-Men: Přežije pouze Deadpool, aneb první podrobnosti o budoucnosti u Marvelu

X-Men: Přežije pouze Deadpool, aneb první podrobnosti o budoucnosti u Marvelu | Fandíme filmu
20th Century Studios
Zobrazit další 4 obrázky
Všechny dostupné informace, které v tuhle chvíli máme o budoucnosti X-Menů a Fantastické čtyřky u Marvelu.

Jak jsme vás informovali, v noci na dnešek Disney definitivně dokončil všechny úřední kroky potřebné k převzetí studia Fox. Zdaleka největší zájem přitahují novinky spojené s X-Meny a Fantastickou čtyřkou, které se po převzetí Foxu vracejí zpátky pod přímou kontrolu Marvelu. Renomovaný The Hollywood Reporter tedy dal dohromady dosud dostupné informace a aktuální zákulisní zvěsti, abychom si udělali o současné situaci bližší obrázek. Pojďme se na to podívat.

Za prvé: Je prakticky bez diskuse, že kontinuita dosavadních filmů bude utnutá a jeden jediný, kdo kompletní restart přežije, bude Deadpool Ryana Reynoldse. Reynolds už sdílel na sociálních médiích příspěvek, ve kterém naznačuje, že se stěhuje k Disneymu a Disney Deadpoola zařadil na titulní stranu svého oficiálního webu. Ani jedno ani druhé samozřejmě není oficiálním potvrzením, nicméně aktuální prognózu Hollywood Reporteru podporuje i starší vyjádření Boba Igera – vrchního šéfa Disneyho.

Proč přežije zrovna Deadpool? Jednoduše proto, že je jeho aktuální podoba nesmírně populární (navíc skrz prolamování čtvrté zdi asi nebude až tak složité postavu se zbytkem Marvel Universe nějak propojit nebo ji vést paralelně). Žádná jiná aktuální X-Men značka takhle populární není. Kdyby stále v roli Wolverina sloužil Hugh Jackman, tak by se možná dalo bavit o jeho stěhování pod Marvel, ale Hugh už drápy pověsil na hřebík, takže není o čem spekulovat.

Distribuci a zbytek propagace X-Men: Dark Phoenix už by měl mít na starosti Disney, nicméně osud X-Men: New Mutants stále není vyjasněný. Vypadá to, že stále nebylo rozhodnuto o tom, zda dojde na dříve plánované přetáčky ani o tom, zda bude film uvedený v kinech či na jedné z Disneyho streamovacích služeb. Rozhodnutí je v rukou nového vedení.

Dalším oříškem budou dosavadní producenti. Někteří z nich mají smlouvy napsané tak, že by museli dostat roli výkonného producenta u jakéhokoliv X-Men snímku, který kdy vznikne. To neznamená, že by na filmy nutně měli vliv, ale minimálně by za ně museli být zaplacení, což se Disneymu nemusí líbit. Buď se s jednotlivými producenty bude muset nějak dohodnout (například na aktivní spolupráci, tak aby za obdržené peníze alespoň odvedli nějakou práci), nebo je ze smluv vyplatit. Hollywood Reporter uvádí, že takhle postavenou smlouvu má podle interních zdrojů minimálně Lauren Shuler Donner, která sérii produkuje už od samotného začátku v roce 2000. A je možné, že obdobnou smlouvu má také Simon Kinberg, který sérii produkuje od roku 2011.

Neoficiálně se hovoří také o tom, že už se šéf Marvelu Kevin Feige v tichosti sešel s několika osobnostmi, které se dosud o X-Meny staraly. Veřejně se k tomu přiznal před časem Noah Hawley, scenárista filmu od Doctoru Doomovi.

Pokud jde o to, kdy první X-Men (nebo Fantastic Four) film v režii Marvelu uvidíme, tak to je stále otázka odhadů a spekulací. Hollywood Reporter se domnívá, že to rozhodně nebude dřív jak v roce 2021, možná dokonce ještě později. Druhou variantu přitom považujeme za pravděpodobnější – pokud Marvel nečekaně nezačne vydávat čtyři filmy ročně, tak dřív jak v roce 2022 nové X-Meny nebo Fantastickou čtyřku neuvidíme (rozhodně ne v samostatném filmu). V letech 2020 i 2021 už má studio v rozpisu plno, první teoretická šance je tedy právě v roce 2022. Nelze vyloučit, že Marvel svoje plány poupraví, podobně, jako když dostal příležitost natočit dalšího Spider-Mana, ale kdyby další X-Meni či Fantastická čtyřka dorazili až v roce 2023, vlastně by to nebylo žádné velké překvapení.

Zůstaňte na příjmu, až budeme vědět víc, budeme vás informovat.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Feels like the first day of ‘Pool.

Příspěvek sdílený Ryan Reynolds (@vancityreynolds),

Zdroje: THR,

Noví mutanti

28.08.2020 | USA
Akční, Sci-Fi
Info o filmu

Galerie: 5

X-Men: Přežije pouze Deadpool, aneb první podrobnosti o budoucnosti u Marvelu | Fandíme filmu X-Men: Přežije pouze Deadpool, aneb první podrobnosti o budoucnosti u Marvelu | Fandíme filmu X-Men: Přežije pouze Deadpool, aneb první podrobnosti o budoucnosti u Marvelu | Fandíme filmu X-Men: Přežije pouze Deadpool, aneb první podrobnosti o budoucnosti u Marvelu | Fandíme filmu X-Men: Přežije pouze Deadpool, aneb první podrobnosti o budoucnosti u Marvelu | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest