Little Monsters : Lupita Nyong'o jako učitelka ze školky bojuje proti zombies

Little Monsters : Lupita Nyong'o jako učitelka ze školky bojuje proti zombies | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
Bude u toho také Josh Gad. Seznamte se se snímkem, který bodoval na festivalu v Sundance a koukněte na první upoutávku.

K dnešnímu dni vznikly možná už desítky nejrůznějších zombie komedií. O tom, že žánr má stále co nabídnout, se nás pokouší přesvědčit Australan Abe Forsythe. Pro českého diváka je to neznámé jméno, ale zkušenosti s režijní stoličkou už má. Režíroval snímky jako Ned nebo Down Under, ke kterým psal i scénář, stejně jako v případě Little Monsters. Do snímku obsadil oscarovou Lupitu Nyong'o (12 let v řetězech, Star Wars: Síla se probouzí, Black Panther), Joshe Gada (Ledové království) anebo také svého krajana Alexandera Englanda (Bohové Egypta, Vetřelec: Covenant a již zmiňované Down Under).

Protagonistou filmu je David (Alexander England), neúspěšný heavymetalový zpěvák, který je čerstvě po rozchodu deprimovaný a na dně. Věci se začnou obracet k lepšímu, když do města přijede jeho rozkošný, Darth Vaderem posedlý, malý synovec Felix (Diesel La Torraca). David se díky němu seznámí s andělskou učitelkou ve školce, slečnou Caroline (Lupita Nyong’o) a vyrazí s ní, svým synovcem, několika dětmi a televizním komikem Teddym McGigglem (Josh Gad) na školní výlet do krásného střediska Pleasant Valley, které se shodou okolností nachází hned vedle vojenského testovacího zařízení. A protože jsme v hororové komedii, ve kterých vojenská testovací zařízení málokdy vymyslí něco dobrého a bezpečného, zombie šílenství na sebe dlouho nenechá čekat.

Film byl promítán na festivalu Sundance a recenze slibují neotřelou zombie zábavu, která nebude jen plná stupidního prvoplánového humoru, hektolitrů krve a useknutých končetin. Snímek má nabízet také sympatický vývoj hlavního hrdiny, od nezodpovědného dětinského ztroskotance, až po starostlivého strýčka. Sázet by se přitom mělo hlavně na dynamiku mezi malým Felixem a Davem a na výjimečný herecký talent Lupity Nyong’o.

Na závěr si můžete pustit pustit první upoutávku, vlastně krátký film o filmu, který kombinuje záběry ze snímku a komentář režiséra Forsytha.

Galerie: 5

Little Monsters : Lupita Nyong'o jako učitelka ze školky bojuje proti zombies | Fandíme filmu Little Monsters : Lupita Nyong'o jako učitelka ze školky bojuje proti zombies | Fandíme filmu Little Monsters : Lupita Nyong'o jako učitelka ze školky bojuje proti zombies | Fandíme filmu Little Monsters : Lupita Nyong'o jako učitelka ze školky bojuje proti zombies | Fandíme filmu Little Monsters : Lupita Nyong'o jako učitelka ze školky bojuje proti zombies | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest