Zombieland 2 přibral ajťáckou posilu

Zombieland 2 přibral ajťáckou posilu | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
Jestli neurotický Jesse Eisenberg působí uprostřed zombie apokalypsy poněkud nepatřičně, tak jak přežil 10 let mezi zombies tenhle člověk, to nepochopíte.

Zombieland 2: Double Tap se začal točit teprve nedávno, stále je tedy možné přidávat nové posily. K původní čtveřici (Jesse Eisenberg, Woody Harrelson, Emma Stone, Abigail Breslin) se postupně přidaly ještě Zoey Deutch či Rosario Dawson a teď je doplní pro změnu pánská posila. Se zombíky se střetne také Thomas Middleditch, kterého budete znát jako Richarda z komediálního seriálu Silicon Valley. Poslední dobou však postupně dostává čím dál tím víc vedlejších rolí v nejrůznějších větších filmových produkcích. Mohli jsme jej takhle vidět v Máš ji! a letos si filmografii rozšíří o Godzillu 2 a právě o Zombieland 2.

Režíruje opět Ruben Fleischer, scénář znovu psali Rhett Reese a Paul Wernick, nově se podílel také David Callaham. Datum české premiéry je stanovené na 24.10. 2019, datum slovenské na 10.10. 2019.

Zdroje: Variety

Galerie: 3

Zombieland 2 přibral ajťáckou posilu | Fandíme filmu Zombieland 2 přibral ajťáckou posilu | Fandíme filmu Zombieland 2 přibral ajťáckou posilu | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest