Late Night: Trailer slibuje Ďábel nosí Pradu z televizního prostředí

Late Night: Trailer slibuje Ďábel nosí Pradu z televizního prostředí | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Emma Thompson znovu potvrzuje svůj talent v komedii, v níž scenáristka Mindy Kaling spojila dvě naprosto odlišné hrdinky, aby se společně postavily světu ovládanému muži.

Britka Katherine Newbury (Emma Thompson) dělá svou televizní show již 28 let a nyní jí hrozí, že bude v programu nahrazena. Naštěstí pro ni, se na scéně objevuje Molly Patel (Mindy Kaling), která svým osobitým stylem zachraňuje Katherininu show i kariéru.

Late Night nás zavede do zákulisí televizní show s názvem Tonight with Katherine Newbury, jejíž stav je neutěšený. Vztahy na pracovišti jsou mrazivé, sledovanost je extrémně nízká a samotná úroveň pořadu klesá takovým způsobem, že producenti hodlají rázně zakročit. V posledním zoufalém kroku najme Katherine novou posilu do svého týmu. A ačkoli se Molly nesetká se zrovna přívětivým přijetím, což může způsobovat i fakt, že je jediným ženským elementem v kolektivu autorů, chemie mezi ní a Katherine zafunguje. A fungovat by mohlo i herecké souznění v hlavních rolích.

Dámy Emmu Thompson (Kouzelná chůva Nanny McPhee) a Mindy Kaling (The Mindy Project) doplňují ve vedlejších rolích například John Lithgow (Jak jsem poznal vaši matku, The Crown, Dexter), či Paul Walter Hauser, kterého jsme mohli vidět ve vedlejších rolích ve filmech BlackKklansman nebo Já, Tonya.

Trailer slibuje, že režisérka Nisha Ganatra (epizody seriálů jako Brooklyn 99 nebo Transparent) a scenáristka Mindy Kaling nabídnout nenásilně vtipnou zábavu z komediálního prostředí. Tak uvidíme, zda se na vlastní oči budeme moci přesvědčit, že to tak skutečně dopadlo. Datum české ani slovenské premiéry zatím ohlášeno nebylo.

Galerie: 4

Late Night: Trailer slibuje Ďábel nosí Pradu z televizního prostředí | Fandíme filmu Late Night: Trailer slibuje Ďábel nosí Pradu z televizního prostředí | Fandíme filmu Late Night: Trailer slibuje Ďábel nosí Pradu z televizního prostředí | Fandíme filmu Late Night: Trailer slibuje Ďábel nosí Pradu z televizního prostředí | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest