John Wick 3 je vztyčený prostředník vůči ostatním akčním filmům

John Wick 3 je vztyčený prostředník vůči ostatním akčním filmům | Fandíme filmu
Summit Entertainment
Zobrazit dalších 12 obrázků
Režisér Chad Stahelski věří, že natočili ty nejlepší akční scény, jaké na stříbrném plátně můžete vidět. 

John Wick 3 se nedávno připomněl ve svém druhém traileru. Do kin dorazí již za necelé dva měsíce a fanoušci série netrpělivě vyhlížejí, co nám tvůrci přichystali. Alfou a omegou této série jsou akční scény, které bych se nebál zařadit k těm vůbec nejlepším, jaké můžeme na stříbrném plátně vidět. Redaktor webu Collider měl možnost navštívit natáčení třetího Johna Wicka a zeptal se režiséra Chada Stahelskiho na pár otázek. V článku předně vyzdvihuje režisérovu osobitost a upřímnost. Highlightem rozhovoru je režisérovo prohlášení o akční scéně s koněm (jejíž střípky můžete vidět v traileru a její natáčení v přiloženém videu).

Chad Stahelski: „Je to pravděpodobně ta nejšílenější věc, jakou jsme ve svých kariérách s Keanue Reevesem udělali. Jistě, pracoval jsem na Matrixech, 300: Bitva u Thermopyl a na spoustě Marvel filmů. Všechny jsou skvělé a všechny se soustředí na jedno nebo dvě odvětví akce. Tohle je ovšem naše 'fuck you' všem ostatním. My jsme prostě udělali hodně všeho a lépe než všichni. To je silné tvrzení, ale stojím si za ním.“

Je vhodno připomenout, že Chad Stahelski a David Leitch (spolurežisér prvního Johna Wicka, režisér Atomic Blonde a Deadpoola 2) patří mezi jedny z nejuznávanějších kaskadérských koordinátorů a režisérů akce v Hollywoodu. Díky nim vzniklo mnoho výborných akčních scén, včetně těch z Expendables, Sherlocka Homese či Captaina Ameriky: Občanské války.

Chad Stahelski dále v rozhovoru zmiňuje, že si ve snímku John Wick 3 plní své sny. Vždy ho zajímala architektura a chtěl do svého filmu skleněný dům. Teď se mu to konečně splnilo. Má skleněný dům, ve kterém se bude odehrávat přestřelka. Přestřelka by nebyla možná natočit bez kameramana Dana Laustsena (John Wick 2, Tvář Vody), kterého si Chad Stahelski velmi pochvaluje.

Nakonec uvedl výčet věcí, které uvidíme ve filmu a měli bychom se na ně těšit. Jsou to: „Koně, psi, kočky, vrána a holuby. Honička na motorkách a automobilová honička. Halle Berry, Keanu Reeves, Laurence Fishburne, Ian McShane, Lance Reddick. Brokovnice, pistole a ninjové.“ Věříte Chadovi a očekáváte jeden z nejlepších akčních filmů posledních let, nebo vás série o Johnu Wickovi příliš nezaujala?

Video z natáčení:

John Wick je na útěku... Na jeho hlavu byla vypsaná odměna ve výši čtrnácti milionů dolarů, když porušil nejdůležitější pravidlo v hotelu Contintental, kde se za žádných okolností nesmí zabíjet. Obětí byl člen mezinárodní organizace High Table, jenž odměnu vypsal. John měl být už popraven, ale manažer hotelu Winston mu dal jednu hodinu, než mu zruší členství, zakáží mu všechny služby a odříznou ho od ostatních členů. John musí zmobilizovat všechny svoje síly, aby z téhle šlamastyky vyvázl živ a zdráv.

Režíruje John Stahelski, scénář napsal Derek Kolstad. V hlavních rolích Keanu Reeves, Ruby Rose, Halle Berry, Jason Mantzoukas, Laurence Fishburne, Ian McShane, Mark Dacascos, Tiger Chen Hu nebo Lance Reddick. Datum české premiéry je stanovené na 16. května, slovenské na 23. 5. 2019.

Zdroj: Collider

Galerie: 13

John Wick 3 je vztyčený prostředník vůči ostatním akčním filmům | Fandíme filmu John Wick 3 je vztyčený prostředník vůči ostatním akčním filmům | Fandíme filmu John Wick 3 je vztyčený prostředník vůči ostatním akčním filmům | Fandíme filmu John Wick 3 je vztyčený prostředník vůči ostatním akčním filmům | Fandíme filmu John Wick 3 je vztyčený prostředník vůči ostatním akčním filmům | Fandíme filmu John Wick 3 je vztyčený prostředník vůči ostatním akčním filmům | Fandíme filmu John Wick 3 je vztyčený prostředník vůči ostatním akčním filmům | Fandíme filmu John Wick 3 je vztyčený prostředník vůči ostatním akčním filmům | Fandíme filmu John Wick 3 je vztyčený prostředník vůči ostatním akčním filmům | Fandíme filmu John Wick 3 je vztyčený prostředník vůči ostatním akčním filmům | Fandíme filmu John Wick 3 je vztyčený prostředník vůči ostatním akčním filmům | Fandíme filmu John Wick 3 je vztyčený prostředník vůči ostatním akčním filmům | Fandíme filmu John Wick 3 je vztyčený prostředník vůči ostatním akčním filmům | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest