John Wick: Keanu Reeves chtěl, aby Wick hodně trpěl

John Wick: Keanu Reeves chtěl, aby Wick hodně trpěl | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Prozradil to režisér Chad Stahelski.

John Wick v podání Keanu Reevese je zabiják a ti nemají zrovna klidný a bezstarostný život. John Wick rozhodně ne. A jak režisér všech tří filmů Chad Stahelski, tak Keanu Reeves byli rádi za to, že se osud s Johnem nemazlil. Prozradil to Stahelski:

"Jednoduše se nám líbí, kdy je z našich hrdinů vymlácena duše. Pokud si zvolíte podobný styl života, dostanete pořádně zabrat. Takže se nám líbí, že John Wick trpí a myslím, že Keanu taky zbožňuje, že John Wick trpí."

Režisér zmínil filmovou sérii Smrtonostná past, kde dostala ústřední postava John McClane (Bruce Willis) také slušnou nakládačku. Ale proti tomu, co vše si prožil John Wick to byla procházka růžovým sadem. 

U Wicka se tvůrci totiž nezaměřili jen na to, aby trpělo jeho tělo, ale nešetří ani jeho psychiku. Co si budeme povídat, John si prošel spoustou ne zrovna pěkných věcí (od smrti maželky, až po zabití jeho psa).

A je jasné, že ani ve třetím filmu na něj nečeká žádný velký relax. Kromě toho, že nám bude odhaleno víc z jeho minulosti, se také dozvíme další deitaly o tom, jak funguje svět nájemných vrahů. Navíc prý zemře výrazně větší množství lidí, než v prvních dvou dílech. Prostě si John ani potřetí nevydechne.

Další film John Wick s podtitulem Parabellum bude mít premiéru 16. května tohoto roku.

Zdroj: USA Today

John Wick 3

17.05.2019 | USA
Akční, Thriller
Info o filmu

Galerie: 2

John Wick: Keanu Reeves chtěl, aby Wick hodně trpěl | Fandíme filmu John Wick: Keanu Reeves chtěl, aby Wick hodně trpěl | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest