John Wick 3: Tak trochu origin story, ve kterém umře víc lidí, než minule

John Wick 3: Tak trochu origin story, ve kterém umře víc lidí, než minule | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Jestli první film byl odvážný, tak u závěru trilogie to má platit několikanásobně. John Wick 4 není vyloučený.  

Zhruba před měsícem John Wick 3: Parabellum dokončil natáčení. Na trailer čekáme, zatím vezměte zavděk novými fotkami, které najdete dole v galerii. Můžete tam vidět Johna (Keanu Reeves) v ulicích velkoměsta, ale také Johna na poušti. Se psi. A Halle Berry. Na co se to díváme?

Příběh má začít okamžitě po skončení druhého filmu. John je na útěku a následně se všechno ještě víc zblázní. Sofia (Berry) je Wickova stará známá, kterou John vyhledá na Středním východě a doufá, že u ní najde pomoc. Její dva psi jsou upomínkou na někoho, koho ztratila. Ve filmu je ale uvidíme také v akční scéně. Takticky prý fungují výtečně. Další nové postavy hrají Mark Dacascos a Asia Kate Dillon, kteří představují členy kriminální rady, která rozhoduje o chodu zločineckého podsvětí, se kterým nás Wickovy filmy postupně seznamují. Anjelica Huston dostala roli ženy, která bývala zodpovědná za Johnovu výchovu a ochranu. Režisér Chad Stahelski dokonce říká, že je John Wick 3 „tak trochu origin story“ - zjevně tedy nahlédneme více do Johnovy minulosti, ať už prostřednictvím flashbacků, nebo skrz vyprávění.

A pozor, Stahelski se také kasá, že třetí film bude mít ještě větší počet mrtvých než předchozí dva. Dále režisér říká, že pokud diváci budou mít zájem, čtvrtého Johna Wicka natočí s chutí, ale zatím by nepředbíhal. Jestli se u prvního filmu tvůrci báli, že se jim diváci vysmějí, tak u toho aktuálního rovnou myslí na to, že by si měl někde pomalu začít hledat práci uklízeče. Tak držme palce, aby byl film skutečně taková divočina a nešlo jen o propagační řečičky.

John Wick je na útěku... Na jeho hlavu byla vypsaná odměna ve výši čtrnácti milionů dolarů, když porušil nejdůležitější pravidlo v hotelu Contintental, kde se za žádných okolností nesmí zabíjet. Obětí byl člen mezinárodní organizace High Table, jenž odměnu vypsal. John měl být už popraven, ale manažer hotelu Winston mu dal jednu hodinu, než mu zruší členství, zakáží mu všechny služby a odříznou ho od ostatních členů. John musí zmobilizovat všechny svoje síly, aby z téhle šlamastyky vyvázl živ a zdráv.

Režíruje John Stahelski, scénář napsal Derek Kolstad. V hlavních rolích Keanu Reeves, Ruby Rose, Halle Berry, Jason Mantzoukas, Laurence Fishburne, Ian McShane, Mark Dacascos, Tiger Chen Hu nebo Lance Reddick. Datum české a slovenské premiéry je stanovené na 23. 5. 2019.

Zdroje: Halle Berry, EW

John Wick 3

17.05.2019 | USA
Akční, Thriller
Info o filmu

Galerie: 2

John Wick 3: Tak trochu origin story, ve kterém umře víc lidí, než minule | Fandíme filmu John Wick 3: Tak trochu origin story, ve kterém umře víc lidí, než minule | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest