The Flash: Sám Ezra Miller píše nový scénář, jeho obsazení je v ohrožení

The Flash: Sám Ezra Miller píše nový scénář, jeho obsazení je v ohrožení | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit další 2 obrázky
The Flash opět začíná prakticky od nuly. V zákulisí vládnou tvůrčí neshody a na nové verzi scénáře se podílí Grant Morrison.

Ještě včera to vypadalo, že by se filmový The Flash mohl točit závěrem roku, ale vše je jinak. Renomovaný The Hollywood Reporter informuje, že se představitel hlavní role Ezra Miller nemůže dohodnout s režiséry a studiem na směřování filmu. John Francis Daley a Jonathan Goldstein, kteří byli jako režiséři najatí loni, přišli z komediálního prostředí a chtěli Flashe zpracovat odlehčeným způsobem. S tímhle přístupem souhlasilo studio Warner, které se obecně snaží budoucí komiksové DC filmy směřovat právě tímhle směrem.

Miller by ale raději snímek pojal daleko temněji. Obě strany se od loňského roku snaží najít nějaký kompromis a dospělo to až k aktuální situaci, kdy se Miller pokusí napsat nový scénář. Nebude na to ovšem sám. Síly spojí s úspěšným komiksovým autorem Grantem Morrisonem, který pro Marvel připravil New X-Men, ale většinu života spojil s DC, kde pracoval primárně na Batmanovi, ale psal také Justice League, Supermana a v menší míře i Flashe. Tahle spolupráce už zřejmě trvá delší dobu, jen se o ní dozvídáme až teď, protože dvojice by první nástřel mohla odevzdat už příští týden. Studio se následně rozhodne, zda mu víc vyhovuje Millerovo pojetí nebo odlehčený scénář Daleyho a Goldsteina.

Pokud se Warner rozhodne, že se mu Millerova verze nelíbí, mohlo by to znamenat ukončení spolupráce. Můžeme pouze spekulovat o tom, zda by v případě vítězství Millerovy vize bylo potřeba opět hledat nového režiséra. A naopak, pokud se obě strany nedohodnou, vezme studio dosavadní scénář, přeobsadí hlavní roli a prostě film natočí? Začne s projektem úplně od nuly? Nebo Flashe uloží prozatím k ledu, podobně jako Supermana? Tak či tak to vypadá, že první celovečerní film s Flashem se opět výrazně oddálil.

Galerie: 3

The Flash: Sám Ezra Miller píše nový scénář, jeho obsazení je v ohrožení | Fandíme filmu The Flash: Sám Ezra Miller píše nový scénář, jeho obsazení je v ohrožení | Fandíme filmu The Flash: Sám Ezra Miller píše nový scénář, jeho obsazení je v ohrožení | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest