The Flash: Podle Ezry Millera musíme věřit, že film dorazí pozdě, ale přece

The Flash: Podle Ezry Millera musíme věřit, že film dorazí pozdě, ale přece | Fandíme filmu
Warner Bros.
Miller slibuje, že snímek bude "šíleně hustý".

Jak už víme, natáčení samostatného filmu s Flashem se nedávno odsunulo a dojde k němu nejdřív příští rok na podzim, až Ezra Miller dokončí Fantastická zvířata 3. Co na to říká v aktuálním rozhovoru sám Miller?

„Nic na tomhle světě není jisté, ale tak jisté, jak jen něco být jisté může, je to, že natočíme ku*va šíleně-hustého Flashe. Je to jeden z mých velkých životníh snů a už jen skutečnost, že je film na cestě…každý kdo zná Barryho Allena, tak ví, že možná dorazí pozdě, opravdu hodně pozdě, ale jakmile je na místě, tak je všechno okamžitě vyřešené. Musíme věřit.“

Co vy na to? Budeme věřit? Miller byl dotázaný také na to, co říká postupný rozpadu Justice League, konkrétně na diskutovaný odchod Bena Afflecka a Henryho Cavilla. Na to Miller vyhýbavě odpověděl, že nejrůznější úniky informací jsou dost nespolehlivé. Možná jsou, milý Ezro, ale tomu, že bys ještě někdy chytal batarangy od Bena Afflecka, tomu přeci sám nevěříš…

Ezra Miller aktuálně propaguje čerstvou novinku – Fantastická zvířata: Grindelwaldovy zločiny. Samostatný film s Flashem má dle posledních odhadů dorazit v roce 2021.

The Flash je nejrychlejší superhrdina světa DC. Pracuje jako vyšetřovatel a přitom s pomocí svojí nadlidské rychlosti pomáhá lidem. Poprvé jsme jej pořádně viděli v Justice League, teď dostane vlastní celovečerní film. Hlavní roli hraje Ezra Miller, prozatím se počítá s Kiersey Clemons v roli Iris West, Flashovi vytoužené. Snímek mají režírovat John Francis Daley a Jonathan Goldstein.

Zdroj: Playboy

The Flash

16.03.2018 | USA
Akční, Dobrodružný, Drama
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest