The Flash: Klíčoví herci jsou i nadále svázaní s odkládaným projektem

The Flash: Klíčoví herci jsou i nadále svázaní s odkládaným projektem | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 5 obrázků
A uvidíme někdy v dohledné době v dalším filmu Cyborga?

Celovečerák se superhrdinou Flashem patří mezi projekty, které si procházejí nelehkým vývojem. V závěru roku 2014 oznámil Warner svůj plán chystaných DC filmů a Flash byl zařazený mezi nimi. Měl být uvedený v roce 2018. To se nestalo a ani nestane. Ještě v roce 2014 byl do role obsazený Ezra Miller, který se poprvé v úloze objevil v roce 2016, kdy se mihl v Batman v Superman: Úsvit spravedlnosti. V tom samém roce měl také cameo v Suicide Squad a o rok později se naplno představil v Justice League. Kiersey Clemons byla obsazena do role Iris West, Flashovy tradiční lásky, nicméně z Justice League byla zcela vystřižena.

Co ale samostatný film? V roce 2015 se začalo mluvit o tom, že scénář chystají Phil Lord a Chris Miller (Lego Příběh, 21 Jump Street), následně byl úkol svěřen Sethu Grahame-Smithvi (Abraham Lincoln: Lovec upírů). Ten ale v dalším roce pro tvůrčí neshody odešel. Vystřídal jej Rick Famuyiwa (Dope), který začal snímek přepisovat a podle všeho mělo jít o týmovku s Flashem a Cyobrgem. Opět došlo k tvůrčím neshodám a scénář začal zkraje roku 2017 přepisovat Joby Harold (Král Artuš). Následně se jako o žhavém režijním kandidátovi hovořilo o Robertu Zemeckisovi, popřípadě jsme se doslechli o možném návratu Lorda s Millerem, potom, co opustili Star Wars a uvolnil se jim kalendář. Loni se také začalo proslýchat, že by snímek neměl být ani Flashovou sólovkou, ani týmovkou s Cyborgem, ale velkou událostí zvanou Flashpoint, která by zresetovala zaplevelenou dějovou linii filmového světa DC. Z toho letos opět zřejmě sešlo a zdá se, že se připravuje ryze sólový film, který by zřejmě jen nemusel nutně brát ohledy na skutečnosti z dosavadních DC filmů, které se nebudou hodit do krámu. S konečnou platností by snad snímek mohli natočit John Francis Daley a Jonathan Goldstein (Noční hra).

V tomhle všem shonu se tak nabízí otázka, jestli vůbec zůstal kámen na kameni a můžeme počítat se stále stejnými herci. Zřejmě můžeme. Ezra Miller na Comic Conu ve Filadelfii prozradil, že se s Daleym a Goldsteinem poměrně nedávno setkal, a že jsou podle něj skvělí. Líbí se mu jejich předešlá práce. Kiersey Clemons byla na roli Iris dotázána v talk show Conana O'Briena, kde řekla, že ví, že ve Flashovi bude a roli Iris si zahraje, i když byla vystřižená z Justice League.

Na zmiňovaném Comic Conu shodou okolností vystupoval také Ray Fisher, představitel Cyborga. Uvidíme v nějakém filmu v budoucnosti jeho? Podle jeho vyjádření není nic vyloučené. Nezáleží mu na tom, v jakém filmu se objeví, jen musí vidět, že si postavy projdou něčím zásadním. Jestli to bude Cyborgův samostatný film, Justice League 2 nebo třeba celovečerní verze Teen Titans, na tom mu nezáleží. Jako malou legrácku zmiňme, že to není tak dávno, co byl režisér Paul Thomas Anderson dotázaný, zda by někdy chtěl natočit nějaký film pro své děti. Anderson odpověděl, že by natočil třeba Teen Titans. Co vy na to? Jde samozřejmě o bezvýznamnou poznámku mezi řečí, ale co vy na to? Chtěli byste vidět, jak by vypadala komiksovka od autora náročných dramat, jako jsou Mistr nebo Až na krev?

Na zmiňovaném Comic Conu Miller také prozradil, že kdyby hrál postavu od Marvelu, tak by si rád střihl verzi hodně starého Nicka Furyho, který toho už opravdu hodně zažil a je svými zážitky traumatizovaný. Fisher by si pro změnu s chutí zahrál Wolverina.

Co však stále nevíme je to, kdy kteréhokoliv ze zmíněných herců znovu uvidíme v jejich DC rolích. O Flashovi se říkalo, že by se mohl začít točit letos v létě, ale v tuhle chvíli je ticho po pěšině. A samostaný film s Cyborgem? Ten momentálně působí jako naprosto mrtvý projekt, o který krom Raye prakticky nikdo nejeví zájem…

Zdroje: Fandom Spotlite, PT Anderson

The Flash

16.03.2018 | USA
Akční, Dobrodružný, Drama
Info o filmu

Galerie: 6

The Flash: Klíčoví herci jsou i nadále svázaní s odkládaným projektem | Fandíme filmu The Flash: Klíčoví herci jsou i nadále svázaní s odkládaným projektem | Fandíme filmu The Flash: Klíčoví herci jsou i nadále svázaní s odkládaným projektem | Fandíme filmu The Flash: Klíčoví herci jsou i nadále svázaní s odkládaným projektem | Fandíme filmu The Flash: Klíčoví herci jsou i nadále svázaní s odkládaným projektem | Fandíme filmu The Flash: Klíčoví herci jsou i nadále svázaní s odkládaným projektem | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest