Doctor Strange 2: Vystoupí v něm jeden z čelních Marvel (anti)hrdinů?

Doctor Strange 2: Vystoupí v něm jeden z čelních Marvel (anti)hrdinů? | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit dalších 5 obrázků
Režisér Scott Derrickson zveřejnil šťavnatý Tweet a zase jej rychle smazal.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Twitter dnes vyplavil zajímavý screenshot. Scott Derrickson, ežisér Doctora Strange 2, měl na svém Twitteru zveřejnit tweet a následně jej opět smazal. Screenshot si můžete prohlédnout v galerii. V tweetu stojí „Are you experienced?“. To jde překládat jako „Jsi zkušený?“, ale také je to název písničky Jimmyho Hendrixe. V textu písně se hovoří o spojení myslí, ale také o Slunci, které vstane z mořského dna. A zdaleka nejdůležitější je přiložený obrázek. Na tom vidíme Doctora Strange, jak jej ve vodě cosi táhne ke dnu a Namora, který mu plave na pomoc (Nebo se snad přidává k útoku? - Pokud jste daný komiks četli a znáte podrobnosti, dejte vědět do komentářů).

Pokud byste si udělali pomyslnou top desítku nejpopulárnějších komiksových Marvel postav, které dosud nikdy nebyly zpracované na filmovém plátně, Namor the Sub-Mariner by mezi ně pravděpodobně patřil. U Marvelu jde o vůbec jednu z nejstarších postav, která vznikla dokonce dřív než Captain America, tedy ještě dlouho před založením samotného nakladatelství Marvel Comics. V komiksech se Namor do značné míry podobá Aquamanovi, kdy je také synem člověka a podmořské princezny z Atlantidy a vládne oceánu. Je to jeden z vůbec nejstarších antihrdinů, kdy se často mstí lidem, kteří se provinili vůči jeho podvodní říši. V komiksech vystupuje jako protivník hrdinů i jako jejich spojenec.

V komiksech se Namor s Doctorem Strangem setkal v rámci Defenders. Tenhle tým byl v jiné podobě zpracovaný v netflixovských seriálech, vůbec poprvé v komiksech však bojoval ve složení Doctor Strange, Namor, Hulk a Valkyrie, což jsou všechno postavy, které (až na Namora) ve filmovém Marvel Universe existují. Tým vznikl pro potírání nadpřirozených hrozeb. Později se Strange s Namorem sešli také ve skupině zvané Illuminati. To je skupina vůdcovských superhrdinů, které Iron Man sezve v dobách války Skrullů a Kree (ta už ve filmech také proběhla), aby společně dali hlavy dohromady a do budoucna byli na podobné hrozby připravení. Na úplně první schůzce se sešli Iron Man, Doctor Strange, Namor, Mr. Fantastic z Fantastické čtyřky, král Wakandy Black Panther, král Inhumans Black Bolt a Profesor X - vůdce X-Menů a mluvčí mutantů. Skupina se na spolupráci sice úplně neshodla, ale napříč komiksovými dějinami se ještě mnohokrát sešla (i když různě měnila složení).

Další kapitola »

Galerie: 6

Doctor Strange 2: Vystoupí v něm jeden z čelních Marvel (anti)hrdinů? | Fandíme filmu Doctor Strange 2: Vystoupí v něm jeden z čelních Marvel (anti)hrdinů? | Fandíme filmu Doctor Strange 2: Vystoupí v něm jeden z čelních Marvel (anti)hrdinů? | Fandíme filmu Doctor Strange 2: Vystoupí v něm jeden z čelních Marvel (anti)hrdinů? | Fandíme filmu Doctor Strange 2: Vystoupí v něm jeden z čelních Marvel (anti)hrdinů? | Fandíme filmu Doctor Strange 2: Vystoupí v něm jeden z čelních Marvel (anti)hrdinů? | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest