To 2: Comic-Con ukázal první záběry

To 2: Comic-Con ukázal první záběry | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 7 obrázků
Druhé To mělo na Comic-Conu svoji prezentaci, kde režisér Andy Muschietti snímek blíže představil a pustil první ukázky.

Pokračujeme v představování novinek, které přineslo ScareDiego – předvečer Comic-Conu v San Diegu, během kterého společnost New Line představila svoje chystané horory. Už jsme hovořili o Annabelle 3, pokračujme spolu s To 2.

Režisér Andy Muschietti nebyl přítomný na místě, protože je v Torontu spolu se svým obsazením uprostřed natáčení. Poslal ale přítomným divákům vydatnou video zprávu. Ta začala záběry ze zákulisí, které ukazovaly Muschiettiho při kreslení storyboardů. Vidět byla různá ozubená monstra, zkrvavené kostýmy či klaun Pennywise, který se postupně znovu skládá dohromady, než opět nabude plnou formu, aby mohl zase zaútočit. Režisér slíbil, že druhý film bude strašidelnější, pochvaloval si zájem publika o casting filmu a ukázal záběry z prvního skupinového čtení scénáře. Andy často mluvil také přes záběry z prvního filmu, přičemž důraz byl kladen hlavně na závěrečné rituální smluvení krevní přísahy.

Promítané byly také vůbec první záběry z druhého filmu. Bylo vidět Jamese McAvoye v roli staršího Billa, jak mu teče po tváři slza (mimochodem, ve filmu nebude mít pleš, i když postavě v knize vlasy ubývají). Jessicu Chastain jako starší Bev, která drží mobilní telefon a okamžitě tak připomíná, že oproti předloze je děj „druhé kapitoly“ zasazený do současnosti. Vidět byly i Pennywiseovy kanály. Největší část videa pak zabírala scéna z čínské restaurace. Je to vůbec poprvé, co se (skoro) všichni členové Losers klubu po letech opět scházejí. Sotva si pamatují na svoje dětství nebo jeden na druhého. Všichni se tváří nedůvěřivě, Richie (Bill Hader) se snaží zlehčit atmosféru a udeří do dekorativního gongu, aby následně zahlásil: „Tak jak se máte, loseři? O čem jste chtěli mluvit“? Eddie Kaspbrak (James Ransone) evidentně nevěří tomu, že se k sešlosti nechal přesvědčit. A možná neměl, protože my jako obecenstvo víme, že se skupinka schází proto, že je Pennywise zpět. Dobrodružství může začít.

Nedávno jsme se také dozvěděli, že do filmu byl obsazen Taylor Frey (Carrie Diaries, Gossip Girl), jako Don Hagarty, přítel Adriana Mellona (Xavier Dolan), kteří budou oba součástí jedné z úvodních scén druhého filmu.

Titulní obrázek je fanouškovský, ale sdílela jej přímo Jessica Chastain a další lidé spojení s filmem. V galerii můžete vidět pár tematických fotek z Comic-Conu.

Snímek To byl adaptací poloviny Kingova stejnojmenného románu a druhý film zadaptuje druhou polovinu. První část se soustředila na boj dětských hrdinů proti démonovi s klaunskou podobou. V pokračování se s „Tím“ střetnou už jako dospělí. Ve snímku se opět vrátí i dětští hrdinové, které budeme potkávat v sérii mnohých flashbacků. Současná a minulá dějová linka by se navzájem měly doplňovat, režisér Muschietti dodává, že ve dvojce se chce daleko víc soustředit také na temnou dimenzi, ze které To pochází. Režíruje Andy Muschietti, jako Pennywise se vrací Bill Skarsgard, role dospělých hrdinů ztvární Jessica Chastain, James McAvoy, Bill Hader, Jay Ryan, Isaiah Mustafa, James Ransone a Andy Bean. Datum premiéry je stanovené na 5. 9. 2019.

Galerie: 8

To 2: Comic-Con ukázal první záběry | Fandíme filmu To 2: Comic-Con ukázal první záběry | Fandíme filmu To 2: Comic-Con ukázal první záběry | Fandíme filmu To 2: Comic-Con ukázal první záběry | Fandíme filmu To 2: Comic-Con ukázal první záběry | Fandíme filmu To 2: Comic-Con ukázal první záběry | Fandíme filmu To 2: Comic-Con ukázal první záběry | Fandíme filmu To 2: Comic-Con ukázal první záběry | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest