Django Unchained: Rozhovory s herci a nové materiály

Django Unchained: Rozhovory s herci a nové materiály | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 12 obrázků
Herci se rozpovídali o spolupráci s Tarantinem a kupříkladu Jamie Foxx se o tom, že se Django točí, dozvěděl hodně kuriozní cestou.

O novém filmu Quentina Tarantina jsme vás stihli naposledy informovat před dvěma měsíci, proto dnes musíme dohnat vše, co se kolem Nespoutaného Djanga v poslední době událo. A že toho je. V první řadě by se hodilo říci to nejdůležitější, tedy fakt, že natáčení konečně skončilo. Došlo k tomu na konci července, kdy se Tarantino po 130 natáčecích dnech přesunul do střižny a momentálně tak dává westernový snímek dohromady. Týden před koncem natáčení ovšem stihl společně se svou plejádou herců vyjet na Comic-Con, kde třeba takový Jamie Foxx prozradil, že se o filmu dozvěděl až díky spekulacím médií o účasti Willa Smithe ve filmu. Něco málo prozradil i o účasti Samuela L. Jacksona, když pronesl, že celý štáb byl z příchodu kultovního herce na scénu natolik nervózní, že se před oním natáčecím dnem podařilo usnout opravdu jen málokomu. Přínosný byl i rozhovor s Kerry Washington, ve kterém na Tarantina práskla, že zbožňuje seriál Chrirugové. No napadlo by Vás to?

Foxxe vyzpovídali i redaktoři britského magazínu Empire. Pro nejnovější číslo prozradil, že hned ze začátku natáčeli emocionální scénu, ve které musel sledovat, jak bičují jeho kolegyni Kerry. „Momenty, které jsme se rozhodli přivést na plátno, se spoustou lidí zamávají. Jejich emoce vyletí hodně vysoko.“ Jinde zase Jamie prozradil, že se Tarantino rozhodl přepsat konec filmu. Ke spontánnímu rozhodnutí došlo přímo na place. „Zdálo se mu, že konec filmu prostě nefunguje. Zeptali jsme se ho, co tedy budeme dělat a on prostě odešel do svého přívěsu, po chvíli se vrátil a měl nový konec. Scénáristi se kamsi zabarikádují a píší scénář třeba i devět měsíců a on si prostě jen na chvíli odkráčel do svého přívěsu.“

Poměrně drsná slova na účet filmu přišla nedávno od australského herce Anthony LaPaglia, jenž měl ztvárnit jednu z menších rolí. „Produkce se zcela vymkla kontrole, všechno bylo za hranicí stanoveného rozpočtu. Rozhodl jsem se od projektu odejít, jen měnili herce a pořád se nenatáčelo. Kdybych stále vyčkával, mohl jsem toho být součástí.“ Upřednostnil tak natáčení televizního filmu Underground, stejně tak jako Joseph-Gordon Levitt, který od filmu nakonec také odešel kvůli jinému projektu. Původně měli tito herci hrát sourozence, podle spekulací byly postavy dost možná po odchodu herců i úplně vyškrtnuty.

Pokud se už teď nemůžete dočkat, až na novou ‚tarantinovku‘ v lednu příštího roku vyrazíte, určitě si nenechte ujít nový mezinárodní trailer, který přináší několik dosud neviděných záběrů. V galerii pro Vás máme pár fotek z Comic-Conu, photoshoot od Entertainment Weekly, obálku aktuální francouzské Premiere a novou fotografii z filmu. Pokud ještě stále nemáte dost, nabízíme Vám odkaz, na kterém najdete spoustu povedených neoficiálních plakátů vytvořených fanoušky. V listopadu navíc DC Comics plánují vydat první z pěti komiksů na motivy filmu.

 

Django Unchained - Nový mezinárodní trailer

 

Zdroj: Star Pulse, Django Unchained, IMP Awards, Collider

Galerie: 13

Django Unchained: Rozhovory s herci a nové materiály | Fandíme filmu Django Unchained: Rozhovory s herci a nové materiály | Fandíme filmu Django Unchained: Rozhovory s herci a nové materiály | Fandíme filmu Django Unchained: Rozhovory s herci a nové materiály | Fandíme filmu Django Unchained: Rozhovory s herci a nové materiály | Fandíme filmu Django Unchained: Rozhovory s herci a nové materiály | Fandíme filmu Django Unchained: Rozhovory s herci a nové materiály | Fandíme filmu Django Unchained: Rozhovory s herci a nové materiály | Fandíme filmu Django Unchained: Rozhovory s herci a nové materiály | Fandíme filmu Django Unchained: Rozhovory s herci a nové materiály | Fandíme filmu Django Unchained: Rozhovory s herci a nové materiály | Fandíme filmu Django Unchained: Rozhovory s herci a nové materiály | Fandíme filmu Django Unchained: Rozhovory s herci a nové materiály | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest