Krotitelé duchů 3: Zdá se, že původní hrdinové dostanou maximálně okrajové role

Krotitelé duchů 3: Zdá se, že původní hrdinové dostanou maximálně okrajové role | Fandíme filmu
Sony Pictures
Zobrazit dalších 6 obrázků
Ernie Hudson se na nový film těší, ale jeho odpovědi z aktuálního rozhovoru zmrazila očekávání fanoušků.

Před nedávným časem se jako blesk z čistého nebe objevila zpráva, že se chystají noví Krotitelé duchů, kteří nebudou navazovat na tři roky starý dámský film, ale na původní snímky z 80. let minulého století. Jednou ze záruk kontinuity by měl být režisér Jason Reitman, syn Ivana Reitmana, který na place Ghostbusters vyrostl a vždycky tvrdil, že by si na otcovy dva filmy nikdy netroufl navazovat. Že se nakonec odvážil působí jako signál, že jej napadl tak dobrý příběh, že zkrátka nedokázal odolat. Začíná se nicméně zdát, že pro ten příběh nebudou nijak zvlášť důležití původní Krotitelé.

Od oznámení nového projektu se mluvilo o tom, že bude zasazený do současnosti a protagonisty bude skupina teenagerů. Fanoušci nicméně určitě doufali, že když už se navazuje na původní filmy, vrátí se také původní hrdinové (mimo Egona, jehož představitel Harold Ramis zemřel). Představitel Winstona, Ernie Hudson, bohužel v aktuálním interview naděje trochu zchladil.

Hudson vysvětlil, že mluvil s Jasonem, kterého si pamatuje ještě jako malého kluka a chtěl mu pogratulovat k tomu, že převzal po tátovi štafetu. Mluvili spolu však jen krátce a podle herce vůbec nepřišla řeč na to, zda se bude jakýmkoliv způsobem na projektu podílet. Hudson vůbec neví, o čem snímek bude pojednávat a pouze doufá, že dostane příležitost si v něm zahrát.

No a vezměme v potaz, že má film schválený scénář a připravuje se. Kdyby měl Hudson ve filmu zásadní roli, musel by s ním před schválením natáčení někdo jednat. V zásadě je tedy na stole několik možností. Buď Ernie mlží, aby pomohl uchovat překvapení. Nebo někteří z původních Krotitelů zásadní úlohu ve filmu mít budou, ale Winston mezi ně nepatří. Anebo všichni původní hrdinové ve filmu buď nebudou vůbec, popřípadě mají ve scénáři tak nepatrný prostor, že by to snímek nijak zásadně neovlivnilo, pokud by jejich úlohu bylo potřeba vyškrtnout.

Co vy na to? Byli byste raději, kdyby původní Krotitelé měli ve filmu plnokrevné úlohy? Anebo vám novinka bez původních hrdinů (nebo maximálně s malým cameem) nijak nevadí?

Zdroj: Slashfilm

Galerie: 7

Krotitelé duchů 3: Zdá se, že původní hrdinové dostanou maximálně okrajové role | Fandíme filmu Krotitelé duchů 3: Zdá se, že původní hrdinové dostanou maximálně okrajové role | Fandíme filmu Krotitelé duchů 3: Zdá se, že původní hrdinové dostanou maximálně okrajové role | Fandíme filmu Krotitelé duchů 3: Zdá se, že původní hrdinové dostanou maximálně okrajové role | Fandíme filmu Krotitelé duchů 3: Zdá se, že původní hrdinové dostanou maximálně okrajové role | Fandíme filmu Krotitelé duchů 3: Zdá se, že původní hrdinové dostanou maximálně okrajové role | Fandíme filmu Krotitelé duchů 3: Zdá se, že původní hrdinové dostanou maximálně okrajové role | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest