Krotitelé duchů: Ochutnávka prvního traileru

Krotitelé duchů: Ochutnávka prvního traileru | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Až půjde do tuhého, komu zavoláte? K tomu nový plakát a fotka.

Po dalších a dalších odkladech studio Sony konečně zveřejnilo první záběry z nových Krotitelů duchů. Zatím jde ale pouze o ochutnávku prvního traileru, který definitivně uvidíme 3.3.. Ochutnávka se pouze ptá na moc dobře známé „koho zavoláte“ a jinak neukazuje prakticky nic. V New Yorku se zjevně vyrojila nějaká strašidla, zasahuje armáda, napjetí visí ve vzduchu. A to je všechno. Zvláštní je také to, že nálada ochutnávky je dost vážná a ponurá. Nicméně něco mi říká, že plnohodnotný trailer začne úplně stejně a jakmile kamera konečně doklouže k ústřední čtveřici hrdinek, hudba se změní a upoutávka nabere komediální směr. Do galerie přidáváme plakát a fotku.

Mrtví zločinci z celé historie newyorského podsvětí se vrátili, aby se v restartu Krotitelů duchů od Paula Feiga usadili mezi živými. Poutníci, starobylí námořníci, duše z revoluční války i pár mafiánů ze čtyřicátých let jsou připraveni se postavit čtveřici impozantních krotitelek duchů, které hodlají zbavit město jeho nadpřirozené špíny. V hlavních rolích hrají Kristen Wiig, Melissa McCarthy, Leslie Jones, Kate McKinnon, Chris Hemsworth, Andy Garcia, Michael Kenneth Williams, Matt Walsh a Cecily Strong. Režíruje Paul Feig, scénář spolu s ním napsala Katie Dippold. Datum české a slovenské premiéry je stanoveno na 28.7. 2016.

Galerie: 2

Krotitelé duchů: Ochutnávka prvního traileru | Fandíme filmu Krotitelé duchů: Ochutnávka prvního traileru | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest